Widok
Jolanta Osowicka - ocena
Pizza -nie ma nic wspólnego z oryginalną pizzą neapolitańską-tam brzegi są chrupiące,a ser się cudnie ciągnie,a tu cała pizza to miękka,mokra guma! TATAR-koszt 89zl-na misce rzucone dwie wielkie kupy mięsa-uwaga!-pokrojonego na kawałki ok 1cm/1-2cm i -uwaga!- bez żadnych dodatków typu cebula,kapary!! Obok jajko sadzone! Mięso było na słodko. Kelnerka poinformowała nas,że kucharz to Włoch i tak się we Włoszech tatar podaje. Zdziwiłam się,bo we Włoszech byłam wiele razy i tatar i pizzę jadałam Inna kwiestia-stolik był brudny,klejący,z plamami,a tatar na stole wylądował 15 minut po pizzie. Byliśmy głodni i nie chcieliśmy się kłócić,więc zjedliśmy(tataru nie dało się zjeść całego,bo rósł nam w ustach) i zapłaciliśmy. W Neapolu za pizzę Margherita,która na dodatek jest pyszna płaci się 5 euro,a tu za tą gumę 42 zł.