Widok

JuLa - opinia

..Syf, nikt nie sprzątał ze stolików, kolesiowi zbiły się kufle, nikt tego nie posprzątał pomimo mojej prośby. Ochroniarze to spo..............y, które szukają niewinnych ludzi aby rozpocząć bijatyke. Barmani nie dość że grzebali się ze zrobieniem drinków, to kolega dostał piwo za 8 zł a ja za 10. A teraz najlepsze SZATNIA! boże.. nie mogę tego przeboleć. Kurtkę wraz z kurtką chłopaka miałam powieszone na 1 wieszaku, ale trzeba było zapłacić za sztukę 4 zł
Moja ocena
Copacabana kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwię się koleżance,że dała sie zbyć ja bym o tą kurtke wałczyła!
Skoro zapłaciliscie szatnie,to ich obowiazkiem jest aby dopilnować rzeczy tam pozostawionych!Ja miałam kiedyś troszke inna sytuacje ale w innym clubie mianowicie zostawiłam torebkę w szatni z aparatem i tel i niestety jak sie okazlo pózniej nie było ani tel ani aparatu!Tylko akurat mieli pecha bo ja byłam jako jedna nie pijaca i odrazu zwrócilam uwagę,że niema moich rzeczy!Jak sie okazało młody chłopka szatniarz mial za lepkie łapki i mnie po prostu okradl,skonczylo sie to tak,że po ogromnej kłótni,sprawdzeniu monitoringu odzyskalam rzeczy!Dlatego też od tamtej pory nie zostawiam ani torebki ani kurtki!!!Takie rzezczy są niedopuszczalne to jest kradzież!
Szatniarkę najwyrazniej trzeba zmienić!
dokładnie za kurtki, która mi zginęła 26.05 :] lepiej ?!
Szatniarka która siedziała parszywie prosto w oczy wypierała się, że jej nic nie dawałam. To co przyjechałam do klubu w samej sukience ?! Monitoring? po co te kamery skoro nie można było sprawdzić czy faktycznie przyszłam w kurtce? Bo baliście się, że prawda wyjdzie na jaw. Dam sobie rękę uciąć że szatniarka wzięła moją kurtkę. Mało tego w zamian wasz super "manager" dał mojemu chłopakowi czyjąś kurtkę w zamian z czyimś portfelem, dokumentami i kluczami od mieszkania. Czy to jest normalne ? Ale cuż.. klub to dno. Tracicie reputację a z tym większość ludzi.
w copie od 2lat nie bylo zadnej bijatyki. co do szatni, to płacisz za kurtki a nie za wieszaki... A co do ceny piwa to zwykla prowokacja, na pewno nic takiego nie mialo miejsca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry