Widok

Julia - ocena

Wszystkim przyszłym mamom bardzo polecam szkołę rodzenia online Zaufaj Położnej!
Chociaż mój poród nie przebiegał zgodnie z planem, miałam w sobie pewien spokój w dużej mierze dzięki wiedzy, którą zdobyłam.
Wszystkie treści były przekazane w zrozumiały, wyczerpujący sposób, jednocześnie czuć było z nagrań taką autentyczność i serdeczność - szczerze, bez owijania w bawełnę, ale bardzo wspierająco, z wrażliwością ️
Najbardziej jestem wdzięczna za to, że czułam się dobrze przygotowana przez Was do parcia. Kiedy przyszedł u mnie ten moment dokładnie wiedziałam co robić - położna prowadząca poród i ginekolog były zaskoczone, że nieraz zanim skończyły zdanie instruujące mnie, ja już wiedziałam jak oddychać, ile siły włożyć itd. i później bardzo mi gratulowały świetnego przygotowania i świadomego rodzenia. Słyszałam też, jak rezydentki chwaliły mnie między sobą, jak pięknie rodzę. Wiem, że to duża zasługa świetnego tłumaczenia Ani i praktycznego podejścia całego zespołu Zaufaj Położnej w przekazywaniu informacji. Jestem Wam naprawdę wdzięczna! Moja stacjonarna szkoła rodzenia, którą dodatkowo robiłam na NFZ, nie przygotowała mnie na ten moment nawet w połowie tak dobrze, jak Wy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani Julio,

z całego serca dziękujemy za tak piękną, poruszającą i szczegółową opinię!
To ogromna radość i duma słyszeć, że dzięki wiedzy zdobytej w naszej szkole rodzenia online mogła Pani przejść przez poród ze spokojem, świadomością i poczuciem pewności siebie. Szczególnie wzruszające są słowa o tym, jak dobrze była Pani przygotowana do parcia to dokładnie to, na czym najbardziej nam zależy: by każda przyszła mama mogła podejść do tego wyjątkowego momentu z wiedzą, siłą i zaufaniem do siebie.

Dziękujemy za docenienie autentyczności, serdeczności i praktycznego podejścia naszego zespołu. Cieszymy się, że mogłyśmy być dla Pani realnym wsparciem to najpiękniejsza nagroda za naszą pracę.

Z całego serca gratulujemy pięknego, świadomego porodu i życzymy Pani i Maleństwu wszystkiego, co najlepsze!

Z pozdrowieniami,
Zaufaj Położnej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaufaj Położnej Szkoła Rodzenia

Kinga - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam serdecznie, szybka i merytoryczna pomoc, świetny kontakt!

Marta - ocena (3 odpowiedzi)

Każdy temat wytłumaczony bardzo dokładnie przez co czuje się lepiej przygotowana do porodu.

Ewelina - ocena (3 odpowiedzi)

Super online kurs. Można przesłuchać lekcje gdziekolwiek jestem. Kurs aktywny przez 9 miesięcy...

do góry