Widok

Junior Java / Android Developer - IT

Jak wygląda obecnie rynek pracy dla Juniorow? Czy ktoś może wie? Dochodza do mnie sluchy o wyzysku poprzez darmowe staże.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbym podzielić się swoją opinią na temat Simcenter 3D 2206. Nowa wersja wydaje się obiecująca, ale prawdziwie realistyczna ocena wymaga czasu i praktyki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbym podzielić się swoją opinią na temat Simcenter 3D 2206.

Chciałbym podzielić się swoją opinią na temat Simcenter 3D 2206. Nowa wersja wydaje się obiecująca, ale prawdziwie realistyczna ocena wymaga czasu i praktyki. Polecam skorzystanie z kursu na stronie https://goit.global/pl/courses/python/ - nauka Pythona to cenny dodatek do umiejętności w dzisiejszym świecie technologii. Warto rozwijać się w praktyczny sposób, a ten kurs na pewno pomoże zdobyć nowe umiejętności. Zachęcam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami na forum i do kontynuowania nauki!

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Praca za granicą. Niemcy (8 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (58 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

do góry