Widok

Jutro będziemy szczęśliwi

Jutro będziemy szczęśliwi Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Jutro będziemy szczęśliwi.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wzruszający film o tym jak niespodziewanie może zmienić się zycie.

Film momentami bawi ale przede wszystkim wzrusza. O miłości rodzica do dziecka i na odwrót. To co początkowo wydaje się nam nie możliwe później może okazać się tym co daje nam siłę i pomaga odnaleźć sens życia.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Bardzo polecam ten film. Choć nie podoba mi się przemycany tam wątek homo, to siła relacji rodzic-dziecko i zaskakujące zakończenie warte są czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

H.

Zgadadzam się z Pana opinią, wątek "homo" drażni" ... czemu ma to służyć? zachęcać młodych ludzi? już i tak jest tego dużo ....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

ostrzegam!

takiego słabego filmu nie widziałam od lat i jest to tez opinia 2 osób, z którymi byłam w kinie. Beznadziejny scenariusz, muzyka - ewidentna kopia z nietykalnych, dobre aktorstwo głównego bohatera niestety nie ratuje tego "dzieła"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 31

Zdecydowanie wart zobaczenia. Jak często kłócimy się tracąc z widoku ważniejsze sprawy. Jeżeli dla kogoś jest to słabe kino to po prostu nie zrozumiał przekazu i dobrze bo nie kino dla każdego. Lepiej pójść na Szybcy i coś tam...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo trafny komentarz...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak jak napisano powyżej, gonimy za pieniędzmi, lepszym życiem i tym co jest tak na prawdę mało ważne i tracimy to co jest najważniejsze. Relacje z dziećmi, rodziną, bliskimi. Przystopujmy przez chwilę i zastanówmy się co jest naprawdę ważne w naszym życiu...

POLECAM

Cudowny i wzruszający.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Banał, nie polecam

Historia w książce może ok, ale film po prostu banalny, naciągany, wiele scen sztucznych, robionych tylko po to, żeby wywyłać określone emocje. Wyszłam przed końcem, a zdarza mi się to bardzo rzadko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Trzeba zobaczyc

Pisząc krótko: zabawny, piękny i wzruszający. Dawno takiego nie było na ekranach. Zdecydowanie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

owszem wzruszający momentami, ale....

...ogólnie spodziewałam się czegoś lepszego. Niestety do Nietykalnych mu daleko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

TomKa

Moze i przerysowany scenariusz,zrobiony na remake-u ale w potopie tandety to perelka..
Rozprawia sie z uprzedzeniami w eleganckim stylu i nie obraza nachalnoscia mimo delikatnosci istoty podawanych watkow..
Przy okazji troche prawdy o kobietach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kapitalny film.

Krótko i na temat: kapitalny wzruszający film. Z całą pewnością wart obejrzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

? i tak i nie

Dość dobry ale po co ten wątek gejowski?

Inne tematy z forum Filmy

Follemente. W tym szaleństwie jest metoda (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Follemente. W tym szaleństwie jest metoda . Przeczytaj o filmie.

28 lat później (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: 28 lat później . Przeczytaj o filmie.

Szybcy i wściekli 10 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Szybcy i wściekli 10 . Przeczytaj o filmie.

do góry