Widok
Wstydźcie się. Nowoczesne kobiety, a zero w Was kobiecości, przyzwoitości i jakiegokolwiek poziomu. Gdzie Wasza subtelność?Idziecie jak gęsi, a jak się zapytać to nawet nie wiecie po co. Tańce, tupanie, picie alkoholu, a Wasze wypowiedzi są puste i próżne (tak, to też można zobaczyć na tym proteście). Aż żal że takie kobiety mogą mieć dzieci, może podejmijcie decyzję i od razu poddajcie się pozbawienia posiadania dzieci. Przecież macie prawo do tego, będzie Wam łatwiej, lżej i więcej pieniędzy dla Was. Do tego pójście z małym dzieckiem to już jest całkowity brak jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego. Egoistyczny naród. Brak jakichkolwiek zasad. Wstyd i smutek
Po przeczytaniu zdecydowanie nabrałem ochoty na poddanie się pozbawienia posiadania, uświadomiłem sobie że przez całe życie brakowało mi właśnie poddania się pozbawienia posiadania i jedynie poddanie się pozbawienia posiadania jest stanie uczynić mnie szczęśliwszym. Dzięki takim wpisom jestem od tej chwili innym, nowym człowiekiem a wszystko to dzięki poddaniu się pozbawienia posiadania. Dziękuję z całego serca!
Za to ja będę pierwszą osobą, która powiadomi Policję o nielegalnym zgromadzeniu. Pamiętajcie, że organizatorzy będą oskarżani o narażanie innych na niebezpieczeństwo utraty zdrowia w związku z pandemią. Zarzut poważny. Inna sprawa, słyszałem że prowokować ma Was w Baninie jakiś gej. To już jest komiczne. Chłop który w związku nigdy nie będzie miał dziecka protestuje przeciwko zakazowi aborcji! Wy lewacka zarazo. I mówicie, że LGBT to nie jest ideologia!