Widok

Jutro protest

19 rondo
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 14
Uważaj, ja też tam będę. Dosyć podpalania kraju!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 16
Zapraszamy chlopczyku
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

chlopcow ktorzy nie lubia kobiet tez zapraszamy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Wstydźcie się. Nowoczesne kobiety, a zero w Was kobiecości, przyzwoitości i jakiegokolwiek poziomu. Gdzie Wasza subtelność?Idziecie jak gęsi, a jak się zapytać to nawet nie wiecie po co. Tańce, tupanie, picie alkoholu, a Wasze wypowiedzi są puste i próżne (tak, to też można zobaczyć na tym proteście). Aż żal że takie kobiety mogą mieć dzieci, może podejmijcie decyzję i od razu poddajcie się pozbawienia posiadania dzieci. Przecież macie prawo do tego, będzie Wam łatwiej, lżej i więcej pieniędzy dla Was. Do tego pójście z małym dzieckiem to już jest całkowity brak jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego. Egoistyczny naród. Brak jakichkolwiek zasad. Wstyd i smutek
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 33
Po przeczytaniu zdecydowanie nabrałem ochoty na poddanie się pozbawienia posiadania, uświadomiłem sobie że przez całe życie brakowało mi właśnie poddania się pozbawienia posiadania i jedynie poddanie się pozbawienia posiadania jest stanie uczynić mnie szczęśliwszym. Dzięki takim wpisom jestem od tej chwili innym, nowym człowiekiem a wszystko to dzięki poddaniu się pozbawienia posiadania. Dziękuję z całego serca!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Za to ja będę pierwszą osobą, która powiadomi Policję o nielegalnym zgromadzeniu. Pamiętajcie, że organizatorzy będą oskarżani o narażanie innych na niebezpieczeństwo utraty zdrowia w związku z pandemią. Zarzut poważny. Inna sprawa, słyszałem że prowokować ma Was w Baninie jakiś gej. To już jest komiczne. Chłop który w związku nigdy nie będzie miał dziecka protestuje przeciwko zakazowi aborcji! Wy lewacka zarazo. I mówicie, że LGBT to nie jest ideologia!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 41

W katolickim pustym łbie nie zalęgła się myśl, że gej ma rodzinę i znajomych którzy mogą mieć dzieci i jest zaniepokojony ich losem w tym chlewie g*wnem obsr*nym pod watykańską okupacją?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 25
I co i co i co ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
I nic, przestraszyły się słoiki. Mają kredyty, przemyśleli ile mogą stracić na adwokata i jest spokój. O to chodzi, nie eskalujmy tego.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co z tego że nigdy nie będzie w związku z kobietą? To znaczy że nie ma matki, siostry, przyjaciółki które ten problem dotyczy i w przeciwieństwie do ciebie, potrafi słuchać kobiet?
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 16

Gej i życie rodzinne, rozpłakałem się.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 19
Pozbawiłeś/aś się posiadania czego majątku? Rozumu?...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłem na rynku w Kartuzach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

hehehe,sloje najbardziej boja sie,jak straca prace wkrotce to by by czworaku na kredyt...

no brawo , udało ci się trafić w końcu. moje gratulacje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

przecież on się z tego wycofał zostawcie go w spokoju
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

https://www.facebook.com/930622330339475/posts/3499867036748312/?extid=0&d=n
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pisuar ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Idz to Jarka i to mu powiedz
do góry