Widok
Patrząc na ,,gwiazdy'' to mam wrażenie że jest to zapowiedź tegorocznych dożynek.
Gdzie te czasy kiedy na imprezę tego typu wchodziło się za darmo lub za symbolicznego piątaka.
Do tego na scenie można było posłuchać takich kapel jak Hey, Acid Drinkers, T.Love, Kult itp.
Teraz to wszystko jest mdłe, bez polotu , nastawione przede wszystkim na szybki i duży pieniądz.
Do tego na scenie można było posłuchać takich kapel jak Hey, Acid Drinkers, T.Love, Kult itp.
Teraz to wszystko jest mdłe, bez polotu , nastawione przede wszystkim na szybki i duży pieniądz.
cena za festival ale festivalu brak :(
ja rozumiem że wszystko teraz drożeje, każdy chce zarobić : miasto za wynajem terenu, ekipa za postawienie sceny, zaplecze techniczne, sanitarne, ochrona oraz licencja na piwko ale żeby przyciągnąć "studenciaków" to Juwenalia muszą coś reprezentować a nie "jaki artysta ma wolny termin to dawaj go".
Jako już "nie studenciak" jestem gotowy ponieść opłatę ale musi to być artysta a nie "przekwitła gwiazdka" która odcina kupony na odpustach. mnie osobiście nie przekonuję ale kto jest chętny to proszę bardzo i bawcie się dobrze !!!!
Jako już "nie studenciak" jestem gotowy ponieść opłatę ale musi to być artysta a nie "przekwitła gwiazdka" która odcina kupony na odpustach. mnie osobiście nie przekonuję ale kto jest chętny to proszę bardzo i bawcie się dobrze !!!!
Juvenallia zawsze byłby za free
To święto było dla studentów oddając im szacunek przez władze miasta . Klucze do miasta dostawali studenci a nie doiło ich się na kasę zespoły: kult , Kazik lady pank itd. Perfect a nie bracia xero itd.. żenada . Szanujmy studentów . Wszystkiego najlepszego w Wasze święto!!!