heh...siedze na forum TROJMIASTO...ale mam ok 32km do Gdanska, czy jest tu ktoś z KARTUZ lub okolic :) chetnie dowiem sie, gdzie tu bliżej zrobić makijaż, fryzure... :) moze znajdzie sie jakiś "rodzynek" oprocz mnie:) pozdrawiam
Dworzec kolejowy w Somoninie. Super miejsce na plenerową sesję zdjęciową, ewentualnie nad jeziorem w Ostrzycach, serwują tam chleb z pieca czy coś takiego. :)
iza i emilia z OLIWI naprawde świetnie czeszą ale jak dzwoniłam dwa miesiące temu to na koniec lipca nie mają wolnych terminów.prawdopodobnie całe lato jest już zajete
o ile się orientuję to ślubna fryzura chyba od 30 do 50zł. myślę że nie jest to drogo a ja zawsze byłam zadowolona jak wychodziłam od nich z salonu;-)naprawdę mają dar w ręku;-) Iza jest super pomoze dobrać i wogole czesze wspaniale;-)
00
~agiiiko
83.25.83.*
(17 lat temu) 24 czerwca 2009 o 11:50
ja polecam salon w garczu. Pani Ania S. pracowała w salonie w kartuzach w Wandzie i teraz otworzyła swój własny. naprawde godna polecenia, ma dużo pomysłów. ostatnio czesała mnie na wesele, koszt 35 zł. bylam bardzo zadowolona.