Widok

KARTUZY?!?!

heh...siedze na forum TROJMIASTO...ale mam ok 32km do Gdanska, czy jest tu ktoś z KARTUZ lub okolic :) chetnie dowiem sie, gdzie tu bliżej zrobić makijaż, fryzure... :) moze znajdzie sie jakiś "rodzynek" oprocz mnie:) pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Afrodycie paznkokcie robione sa rewelacyjnie:) Sa trwale i nic sie nimi nie dzieje. Bardzo polecam tylko trzeba sie umawiac z wyprzedzeniem.

To super! a wiecie coś o tym salonie fryzjerskim?

A co powiecie o salonie fryzjerskim Wanda?Ładnie tam czeszą?
Salo fryzjerski Wanda w Kartuzach.......zna ktoś może???
Dworzec kolejowy w Somoninie. Super miejsce na plenerową sesję zdjęciową, ewentualnie nad jeziorem w Ostrzycach, serwują tam chleb z pieca czy coś takiego. :)

Podbijam temat - jakie fryzjerki w Kartuzach możecie polecić? Bo Iwona w Welli jest na zwolnieniu.
iza i emilia z OLIWI naprawde świetnie czeszą ale jak dzwoniłam dwa miesiące temu to na koniec lipca nie mają wolnych terminów.prawdopodobnie całe lato jest już zajete
Mogę polecic p.Izę z salonu Olivia. Byłam zadowolona:)
dzięki, spróbuję sie tam umówić. a ile kosztuje u nich czesanie?
o ile się orientuję to ślubna fryzura chyba od 30 do 50zł. myślę że nie jest to drogo a ja zawsze byłam zadowolona jak wychodziłam od nich z salonu;-)naprawdę mają dar w ręku;-) Iza jest super pomoze dobrać i wogole czesze wspaniale;-)
ja polecam salon w garczu. Pani Ania S. pracowała w salonie w kartuzach w Wandzie i teraz otworzyła swój własny. naprawde godna polecenia, ma dużo pomysłów. ostatnio czesała mnie na wesele, koszt 35 zł. bylam bardzo zadowolona.
Hej hej ja również jestem z Kartuz....
W Olivii Iza i Emilia mialy juz zajęty termin w mój dzień, wiec umówiiłam sie w końcu w kameleonie do Basi, ktorą poleciły mi koleżanki.
ja kiedyś byłam czesana przez basię na pokaz fryzur. ok. ale wg mnie artur jest bardziej kreatywny.
a makijaż gdzie??
makijaż w Welli u P. Eweliny, nie ma w Kartuzach lepszej makijażystki a już kilka przetestowałam.
a co powiecie o salonie Wanda? jak tam makijarz robią
A gdzie jest ta krawcowa w Sierakowicach? Bo poszukuję do szycia sukni balowej. może jakieś namiary?
ajj, chyba paweł raczej ! zawsze mi się mylili :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
nawet nawet
do góry