Widok
KASzKiET: Kameralne Artystyczne Spotkania z Kulturą i Elokwentną Treścią
[lead]W 2023 r. do Sceny Muzycznej GAK powróciły, kultowe już, wydarzenia KASzKiET. Są to tzw. Kameralne Artystyczne Spotkania z Kulturą i Elokwentną Treścią, na których każdy chętny może wystąpić, prezentując swoje umiejętności z różnych dziedzin sztuki. W ramach drugiej edycji wydarzenia spotkania odbywają się cyklicznie raz w miesiącu, od stycznia aż do czerwca.[/lead]Kameralne Artystyczne ...
więcej
więcej
Odp. Kanio
Kanio, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa. Ja ze swojej strony staram się, jak mogę, choć oczywiście cała impreza jest efektem pracy zbiorowej. To prawda, że publiczność ma decydujące zdanie, kto zostaje laureatem odcinka. Taka formuła została wprowadzona w obecnym sezonie, co nie znaczy, że jest ostateczna. Mnie cieszy każde zgłoszenie i rosnące zainteresowanie Kaszkietem.
KASzKiET: Kameralne Artystyczne Spotkania z Kulturą i Elokwentną Treścią
[lead]W 2023 r. do Sceny Muzycznej GAK powróciły, kultowe już, wydarzenia KASzKiET. Są to tzw. Kameralne Artystyczne Spotkania z Kulturą i Elokwentną Treścią, na których każdy chętny może wystąpić, prezentując swoje umiejętności z różnych dziedzin sztuki. W ramach drugiej edycji wydarzenia spotkania odbywają się cyklicznie raz w miesiącu, od stycznia aż do czerwca.[/lead]Kameralne Artystyczne ...
więcej
więcej