Widok

KATASTROFA!!!

Zdecydowanie najgorsza ochrona z jaką miałem do czynienia. Banda napakowanych tępaków która sama stwarza zagrożenie dla ludzi których rzekomo ma ochraniać;] Jeśli organizujecie impreze i chcecie wrócic cali i zdrowi do domu to odradzam korzystanie z usług tej agencji;]
Moja ocena
oferta: 1

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
człowieku co Ty wygadujesz. Ludzie z tej ochrony na prawdę dają Ci poczucie bezpieczeństwa w klubie, czy gdziekolwiek ochraniają. A to, że są napakowani to raczej musi budzic trochę strach, żeby byle pupek wiedział kto tu jest od porządku ;) Przemyśl co napisałeś, tyle ode mnie w tym temacie. ;) pozdrawiam.

+ pozdrawiam całą ochroną SAKO!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 16
Banda kretynów!!!!
Szczególnie ten piesek z kitką na głowie to Ciota, która uwielbia bić kobiety!!!!
Stwarzają zagrożenie dla ludzi na dyskotekach, sami rozpoczynają akcję, aby pokazać swoje komandowskie chwyty!!!!
Szczegółowo w tym komentarzu opisuję Ochronę w Adamku w Słupsku!!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
Facet z kitką to Śmieć!!!!
Przydały by mu się badania psychologiczne!!!!
Jestem kobietą i próbował mnie uderzyć!!!
Dopiero w momencie kiedy pokazałam mu legitymację z policji, przeprosił!!!!
Żenada!!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Mam nadzieję, że ktoś z szefostwa ochrony SAKO to przeczyta, to co wyprawiają ci ochroniarze to przechodzi ludzkie pojęcie (oczywiście nie wszyscy)! Są chamscy, od razu rzucają się do bicia (niektórzy nawet do kobiet)! Gdy zwrócisz się do jednego z nich o pomoc to ci odpowie: "kij mnie to obchodzi, twoj problem, masz ochroniarza na sali".. tylko w ciągu paru sek znajdź wśród 700 ludzi w klubie ochroniarza i przypilnuj, żeby tamten łepek nie zniknął!
Szczególnie zostało tu opisane zachowanie jednego ochroniarza w okularach, łysego byczka.

+ myślałem, że tylko ochrona sako w klubie, w którym uczęszczam jest tak beznadziejna!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dlatego ochroniarze są przy wejściu i na sali. Skoro coś się dzieje na sali to zgłoś się do ochroniarza na sali. Wystarczy, że opiszesz tego kolesia i na pewno go znajdą i zajmą się nim.

Przekażę "serdeczny" komentarz temu łysemu byczkowi ;)!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kobiet sie nie bije natomiast odpady i smieci jak najbardziej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co z rownouprawnienie, ? W kwesti gdy mozna dostac w morde nie obowiazuje? wtedy kobieta jest kobieta i nawet kwiatkiem nie mozna :-) jak rownouprawnienie to i w morde mozna dac :-) !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
No a oni twierdzą że policja im nic nie zrobi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zgadzam się z Twoim komentarzem.
Po pierwsze to mądrzy i inteligentni ludzie, którzy oprócz papierka mają olej w głowie. Po drugie to że są napakowani jak Ty to napisałeś, to zasługa treningów między pracą a życiem prywatnym. Po trzecie większość naszego społeczeństwa nie powinna pić alkoholu ponieważ zamiast się dobrze bawić to sama sobie zagraża i innym wkoło.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przynajmniej przy nich człowiek czuje się bezpiecznie!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ha ha ha chyba jak przychodzi się tylko obok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry