Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dawid Bania - ocena Zdecydowanie polecam każdemu, kto ma problemy z długami! Nawet nie...
~Dawid Bania
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 7 marca 2025

Paweł - ocena Nie sądziłem, że kiedykolwiek wyjdę z tego bagna. Dzięki kancelarii mam dziś...
~Paweł
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 2 marca 2025

Kuba - ocena Pełen profesjonalizm! Bałam się, że będę sama w tym wszystkim, ale Pani...
~Kuba
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 15 lutego 2025

Michał - ocena Z czystym sumieniem polecam! Dzięki kancelarii KFCO udało się uporać z...
~Michał
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 13 lutego 2025

Dorota - ocena Pomogli mi z moim zadłużeniem.
~Dorota
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 18 stycznia 2025

Zdzisław - ocena Witam jestem bardzo zadowolony z współpracy z tą kancelarią. Pani Dominika...
~Zdzisław
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 5 października 2024

Lukasz - ocena Nie wiedziałem, że upadłość konsumencka może być przeprowadzona tak sprawnie...
~Lukasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 kwietnia 2024

Piotr Burczyk - opinia Polecam . Naprawdę są bardzo odpowiedzialni i fachowi. Polecam bardzo gorąco.
~Piotr Burczyk
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 lipca 2023

Dominik - opinia Dziękuję za pomoc w oddłużeniu. wasza pomoc jest nieoceniona.
~Dominik
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 1 lipca 2023

Artur - opinia wątek zamknięty Pozostawiam pozytywna opinie o KFCO w Gdyni. Dzięki rzetelnym informacjom...
~Artur
-

dodano: 3 kwietnia 2023

Jeremi - opinia wątek zamknięty Na Kancelarię trafiłem przez internet. Przypadkiem trafiłem na empatyczny...
~Jeremi
-

dodano: 5 lutego 2023

Hanka - opinia wątek zamknięty W Kancelarii KFCO (Centrum Oddłużeń) w Gdyni bardzo mi pomogli. Dziękuję za...
~Hanka
-

dodano: 6 września 2022

Joanna Z. - opinia wątek zamknięty Ja też przychylam się do pozytywnej opinii o KFCO w Gdyni. Pan mecenas pomógł...
~Joanna Z.
-

dodano: 27 lipca 2022

Aron - opinia wątek zamknięty Skorzystałem z bezpłatnych konsultacji organizowanych przez kancelarie w...
~Aron
-

dodano: 16 lipca 2022

Majka - opinia wątek zamknięty Serdeczne podziękowania dla kancelarii za skuteczne przeprowadzenie mojej...
~Majka
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 3 lipca 2022

Hanna Jankowska - opinia wątek zamknięty Na najwyższym poziomie profesjonaliści , bardzo dziękuje za prowadzenie mojej...
~Hanna Jankowska
-

dodano: 28 czerwca 2022

małgorzata - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalna Kancelaria , Pani Dominika zna się na rzeczy .Super...
~małgorzata
-

dodano: 28 czerwca 2022

Mi - opinia wątek zamknięty Pomogli mi przy ogłoszeniu upadłości. Bardzo profesjonalna kancelaria....
~Mi
-

dodano: 17 czerwca 2022

Elwira - opinia wątek zamknięty Bylam na konsultacji w kancelarii w dniu dzisiejszym. Spotkanie trwalo 60...
~Elwira
-

dodano: 9 czerwca 2022

Jolanta - opinia wątek zamknięty W końcu mogę spać spokojnie. Koszmar dzwoniących firm windykacyjnych skończył...
~Jolanta
-

dodano: 30 maja 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry