Widok

KGol - ocena

Z firmą Sitkiewicz nasza Wspólnota współpracuje od lat. Pomogli nam jako mieszkańcom przejąć zarządzanie od dewelopera i wyegzekwować roszczenia gwarancyjne (duże kwoty - przecieki w hali garaż.)

Uporządkowali bałagan w finansach po firmie administracyjnej zatrudnionej przez dewelopera, zaprowadzili transparentność budżetu, wydatków i rozliczeń. Pomogli zrealizować oszczędności wydatków.

Mają biuro na terenie naszej nieruchomości, co ułatwia załatwianie spraw. Są otwarci na sugestie, usprawnienia i uwagi. Pracownicy są responsywni, kompetentni, komunikatywni, proaktywni i potrafią wyważyć interesy różnych stron (mieszkaniec-wspólnota-administracja-usługodawca-prawo) przy podejmowaniu decyzji. Wykazują się dawką zdrowego rozsądku, co istotne w tej branży, działają z poszanowaniem podmiotowości Wspólnoty.

Zastrzeżenia dotyczyły jedynie sprawnej komunikacji z mieszkańcami takiej jak emaile, facebook, wywieszki fizyczne na nieruchomości. W międzyczasie mamy optymalny schemat, różnicujący rodzaj oraz intensywność komunikacji w zależności od tego jak co jest ważne lub pilne i nie ma więcej zastrzeżeń w tej kwestii, przynajmniej w mojej opinii.

Byłem członkiem Zarządu WM, mogę polecić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Serdecznie dziękuję. Dobre słowa zawsze jest wiele warte. Możliwość długoletniej współpracy pozwala odczuwać zadowolenie korzystając z doświadczenia, znajomości obiektu oraz wypracowania skutecznej formy komunikacji - dostosowania się i rozmawiania językiem korzyści.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry