Widok
KIERAT 2004
Zgodnie z zapowiedzią, choć z niewielkim poślizgiem, od dziś ruszają zapisy na I Limanowski Ekstremalny Maraton Pieszy KIERAT 2004, którego jestem współorganizatorem. Regulamin i formularz zgłoszeniowy dostępny jest na oficjalnej stronie imprezy: http://kierat2004.webpark.pl
Ponieważ maraton jest w połowie maja, mam nadzieję, że zdążycie wyleczyć wszystkie kontuzje po 27 Harpaganie i w pełni sił staniecie na starcie w Limanowej. Na wszelkie pytania chętnie odpowiem albo korespondencyjnie, albo osobiście w Bytowie. Serdecznie zapraszam na tę nietypową majówkę do Limanowej!
Ponieważ maraton jest w połowie maja, mam nadzieję, że zdążycie wyleczyć wszystkie kontuzje po 27 Harpaganie i w pełni sił staniecie na starcie w Limanowej. Na wszelkie pytania chętnie odpowiem albo korespondencyjnie, albo osobiście w Bytowie. Serdecznie zapraszam na tę nietypową majówkę do Limanowej!
Wszystkich potencjalnie zainteresowanych udziałem w KIERACIE lub zastanawiających się co to takiego, zachęcam do odwiedzin na podanej wcześniej stronie. Tych, którzy wybierają się do Bytowa proszę o spotkanie. Do bazy Harpagana zamierzam dotrzeć po godz. 17. Ci, którzy mnie jeszcze nie mieli okazji poznać, niech pytają starych bywalców Harpagana o Wesołego Jędrusia lub Andrzeja Sochonia. Postaram się być na widoku. Ponieważ startuję na trasie pieszej, z bikerami mogę się spotkać podczas zakończenia Harpagana.
Pozdrawiam, życząc Wam wszystkim wesołych, spokojnych i przepełnionych nadzieją Świąt Wielkanocnych oraz udanego startu w 27 Harpaganie.
Pozdrawiam, życząc Wam wszystkim wesołych, spokojnych i przepełnionych nadzieją Świąt Wielkanocnych oraz udanego startu w 27 Harpaganie.
Witam i od razu dolaczam sie do zyczen Wielkanocnych. A zatem wszystkim Wam zycze zdrowych i pogodnych Swiat spedzonych w milej rodzinnej atmosferze. Tylko nie objadajcie sie za nadto azeby pozniej za tych kilka dni nie ciazylo wam to zbytnio. Nie przesadzajcie takze w wodolaniu aby przypadkiem nie stalo sie koniecznym sledzenie Harpaganowych zmagan jedynie na ekranie komputera. Trzymajcie sie zdrowo. Pozdrawiam.