Widok
KIEROWNICZKA SKLEPU BOMI-JAKAS GLUPIA KIENTKA
CHCIALAM NABYC PRODUKT KTORY BYL W CENIE NA POLCE ZA 7ZL, PRZY KASIE OKAZALO SIE ZE ZA TEN PRODUKT TRZEBA ZAPLACIC 15ZL, wrocilam na polce byla cena 7zl, Pani kasjerka wielce oburzona , stwierdzila , ze to nie ona nakleja kody na produktach i zwrocila mi z wielka laska pieniadze.Po czym udala sie na przerwe, i uslyszalam rozmowe p.kasjerki z p. kierownik tegoz sklepu tu cytuje:"nie przejmuj sie jakas glupia baba" ODRADZAM SKLEP BONI W BATORYM W GDYNI WSZYSTKIM
Pomyślmy...
Idę do sklepu, kasjerka mnie kasuje, ja robię raban i obstaję przy swoim.
Teraz najlepsze - kasjerka zamyka kasę i idzie na przerwę. Ja wzburzony jej skandalicznym zachowaniem idę za nią do miejsca przeznaczonego na spędzanie przerw. Następnie podsłuchuję rozmowę z kierownikiem sklepu.
To się kupy nie trzyma..Ja bym szybciej obrócił się pięcie i obrażony wyszedł jak najszybciej. Do głowy by mi nie przyszło śledzić i podsłuchiwać po takich zakupach kasjerkę..
Druga sprawa - cze w BOMI kierownik ma jakąś plakietkę czy coś co mogłoby potwierdzić, że to jest właśnie kierownik?
Idę do sklepu, kasjerka mnie kasuje, ja robię raban i obstaję przy swoim.
Teraz najlepsze - kasjerka zamyka kasę i idzie na przerwę. Ja wzburzony jej skandalicznym zachowaniem idę za nią do miejsca przeznaczonego na spędzanie przerw. Następnie podsłuchuję rozmowę z kierownikiem sklepu.
To się kupy nie trzyma..Ja bym szybciej obrócił się pięcie i obrażony wyszedł jak najszybciej. Do głowy by mi nie przyszło śledzić i podsłuchiwać po takich zakupach kasjerkę..
Druga sprawa - cze w BOMI kierownik ma jakąś plakietkę czy coś co mogłoby potwierdzić, że to jest właśnie kierownik?