Widok

KOMPUTEROWY PROBLEM-PROSZĘ O POMOC

nie wiem gdzie moge juz szukać kogos kto mi pomoże, więc próbuje wszystkiego. Robiac porzadki na kompie skasowałam przez przypadek sterownik odpowiadajacy za glosnosc w komputerez.chcialam wgrac go ponownie instalujac sterowniki tylko problem w tym, ze komp chce plytke, nosnik, ktorej ja niestety juz nie posiadam. zniknal mi paska na dole glosnik i komputer milczy jak zaklety.szukam w necie jak rozwiazac swoj problem i nie potrafie.jestem calkwitym laikiem w sprawach komputerowych. prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedyś miałam podobną sytuację z laptopem. Pomogło mi zrobienie przywrócenie systemu do daty i wszystko co wyrzuciłam wróciło.
tzn.jak się robi to przywrócenie4 do daty??? mozesz opisac krok po kroku
1. krok - sprawdzasz, czy masz modem (może być pod biurkiem, więc czasem trzeba się schylić)
2. krok - sprawdzasz, czy modem jest PODŁĄCZONY do prądu.
i voila! wszystko naprawione, takie to trudne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Start > Akcesoria > Narzędzia systemowe > przywracanie systemu > Wybierasz datę kiedy ostatni raz wszystko było w porządku.

Inne tematy z forum Inne

Magazyn firmowy (13 odpowiedzi)

Dzień dobry, mam problem z Subiektem GT. Jak dodawać na stan produkty które sam produkuję? Do...

Jak otworzyć sklep internetowy (84 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry