Widok

KOSMETOLOGIA - STUDIA LICENCJACKIE - GDAŃSK

Witam.
Jestem zainteresowana studiowaniem na kierunku kosmetologia na poziomie licencjackim. Chciałabym się dowiedzieć jakie są w Gdańsku uczelnie, w których istnieje możliwość studiowania na tym kierunku? Nie mieszkam w tym mieście, ani w województwie pomorskim, także nie mam pojęcia. Szukałam w necie i wiem, że jest jakaś szkoła kosmetyczna na ul. Pilotów 7. Czytałam informacje o tej szkole i w różnych miejscach jest inaczej napisane: raz, że to tylko studium, a drugi raz, że to studia licencjackie. I nie wiem, co jest prawdą. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
WITAM,JA RÓWNIEŻ SZUKAM I SIĘ WYBIERAM NA TEN KIERUNEK:"( CIĘŻKA OGÓLNIE SPRAWA,STUDIA SĄ W GDYNI,A NA PILOTÓW TO JEST CHYBA TYLKO STUDIUM, SZKODA ŻE NIE MA GDZIE STUDIOWEAĆ TEGO KIERUNKU:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest wydział kosmetologii- studia licencjackie gdynia chylonia.Jest to filia szkoły z poznania jedyna w trójmiescie.Jestem studentka 2 roku niestacjonarnych.Powiem tak,jest cholernie cieżko,z wykładowcami i paniami z dziekanatu tez ciezko sie dogadac,takze ogólnie nie polecam.tym bardziej,ze u nas jest najwyższy poziom nauki w rankingu uczelni o tym kierunku.na pracowni brakuje sprzetu i kosmetykow,za ktory oczywiscie placa studenci.ogólnie nie polecam,zastanówcie sie dobrze
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
lepiej wybrać sobie kierunek technik usług kosmetycznych niż te studia w Gdyni....
zdobędziesz większą wiedzę i praktykę w zwykłej szkole policealnej niż na tych "studiach"
skończyłam te studia i żaluję utopionych 15000 zł...nie ma fachowych wykładowców, brak sprzętu na pracowni, instruktorki na pracowni też nie robią szału...NIE POLECAM!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny powiem wam tak na I roku studiów bardzo mi się podobało... na dzień dzisiejszy cofam wszystkie pozytywne opinie na temat tej uczelni.... zaczynając od tego, że za każdą poprawkę trzeba płacić I poprawka egzaminu 30zł druga 50zł, kończąc na tym, że często brakuje na pracowni kosmetyków lub są przeterminowane, a 3/4 sprzętów jest niesprawnych !!!, no i na bank traficie na Panią która aktualnie prowadzi wykłady z kosmetologiiii pielęgnacyjnej, prowadzi... czyta slajdy i twierdzi że rozstępy znikają, beznadziejny wykładowca uczący przedmiotu kierunkowego ... nie przekazała nam żadnej wiedzy w ciągu 3 lat z najważniejszego przedmiotu... !!! MASAKRA w życiu drugi raz nie wybrałabym tej uczelni, oczywiście są wyjątki jeżeli chodzi o wykładowców jeżeli na zajęciach praktycznych traficie na p.Asie która uczy specjalizacji stylizacja i wizaż, a także zajęć praktycznych z kosmy ogólnej na studiach będziecie na 100% zadowolone z tych zajęć oraz także z dermy prowadzonej przez dr.Imko-Walczuk reszta jest dla mnie totalnym dnem !!! W szkole panuje totalny burdel informacyjny nigdy nikt nic nie wie wszystko jest załatwiane na ostatnią chwile, pewnie dlatego, że jest to wydział zamiejscowy i Poznań ma na nas za przeproszeniem "w******e". W dniu wczorajszym miałyśmy obronę, egzamin licencjacki 100 pytań (50pytań kosmetologia pielęgnacyjna, 25 pytan chemia, 25derma) z przedmiotów kierunkowych których uczyłyśmy się w ciągu 3 lat (dowiedziałyśmy się o zmianie pracy licencjackiej na egzamin pod koniec II roku ;/ ) którego połowa studentek nie zdała Podsumowując Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM !! no ewentualnie jeżeli mam nadzieje po tym cyrku z oblanym egzaminem licencjackim zmienią wam wykładowce z kosmy pielęgnacyjnej na kogoś elokwentnego. P.S opis moich wrażeń na temat tej szkoły jest skrócony ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny piszecie w wiekszosci o szkole kosmetolgii w gdyni a co z gdanskiem ? Ktoras z kobietek chodzila na studia do gdanska ? Moze znajoma jakas wasza chodzila . Bym chciala isc do gdanska ale nie moge znalesc zadnej opini ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Nauka

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Kryptowaluty (13 odpowiedzi)

Wszyscy moi przyjaciele i znajomi bardzo uważnie śledzą bitcoina i są bardzo zaniepokojeni, gdy...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

do góry