Widok

KOSZMAR !?! List polecony z zagranicy

Poczta Polska Temat dostępny też na forum:
Chcialam jedynie uzyskac informacje odnosnie "podobno" zaginionego listu poleconego, wyslanego z Niemiec do Polski.

Pani w Urzedzie Pocztowym byla bardzo niemila i oburzyla sie, ze na pewno nie bedzie dla mnie szukac poleconego, bo moge zlozyc reklamacje, ktorej rozpatrzenie bedzie trwalo jedyne 14 dni.

Na moja grzeczna prosbe tylko o probe poszukania informacji, czy dany list zostal przez polska firme odebrany, poniewaz istotny jest dla nas czas i to wazne, uslyszalam: "Chyba Pani nie mysli, ze ja bede tego szukac. Prosze zlozyc oficjalna reklamacje. A jak to bylo takie wazne, to trzeba bylo wyslac listem poleconym za potwierdzeniem odbioru, to by Pani wiedziala, czy ktos odebral."

Nadmienie tylko, ze pare miesiecy temu podobny przypadek zdarzyl sie z wyslana przez moja firme przesylka do Warszawy i panie w urzedzie bez problemu w ciagu godziny odnalazly potwierdzenie odebrania i udzielenia nam informacji. Dziekuje za "pomoc".

KOSZMAR!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no przepraszam bardzo jak przy okienku stoi bardzo duzo osob a ktos sie zrywa z hoinki i prosi o sprawdzenie listu to nipujdzie go szukac jak nasali jest tlum ludzi a wdodatku ludzie zamiast z listonoszem gadac to przychodza i wyladowuja cala zlosc na dziewczyny z okienka kture nic apsolutnie niemaja z tym wspulnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry