Widok
KPINA!
Zdecydowanie nie polecam! Czekam na bardzo ważną przesyłkę z banku, która, na moje nieszczęście, została wysłana tą firmą! Wyjeżdżam i bardzo zależało mi na czasie, w związku z czym wybrałam wysyłkę firmą kurierską za dodatkową opłatą, z ubezpieczeniami itd. Wczoraj rano dostaję sms-a, że zostanie dostarczona przesyłka itd. O 16:12 na stronie monitoringu przesyłki pojawia się informacja, że kurier zostawił awizo - ciekawe, gdzie, skoro w skrzynce nic nie było, w drzwiach również, a byłam przy wejściu już o 16:15! Oczywiście cały dzień byłam w domu, ponieważ przygotowuję się do obrony dyplomu, a nie mieszkam też w miejscu, gdzie trudno dojechać, bo przy starym lotnisku! Od razu próbowałam się dodzwonić do biura, ale do 17 numer wiecznie zajęty albo nie odpowiada, a po 17 odtwarza się nagranie z sekretarki, że biuro czynne w godzinach 8-17. Dodatkowo na 3 numery podane na stronie "firmy", aktywny jest zaledwie jeden! Dzisiaj ponownie od 8 rano próbuję się dodzwonić i dalej jest to niemożliwe! Na stronie widnieje informacja, że przesyłka ponownie została wydana kurierowi do doręczenia - ciekawe, czy dziś się jej doczekam. Kolejny raz mam problem z tą firmą, więc nie jest to przypadek!