Widok

KS. LECH

CO SĄDZICIE O KAZANIU KS. LECHA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
precz z polityką w kościele
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
wymienić KS. LECHA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
dlaczego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
już znowu zaczynacie robić zadymę? WZOROWI KATOLICY! czyż mało było NIENAWIŚCI? lepiej przekażym sobie znak POKOJU :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Święta prawda!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do: wierny, ll, PPP... nie wiesz, co to jest nr. IP komputera? głupio to wygląda, jak się tak odpowiada sam sobie...
do Parafianina -pytasz dlaczego? bo x. Lech ślubował POSŁUSZEŃSTWO biskupowi miejsca i wszystkim jego następcom...bo dekret dostał od BISKUPA, ojca Archdiecezji! i coby się o nim nie myśało, dekret obowiązuje! nie został odwołany, co sprawdzić można tu: http://www.diecezja.gda.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=543
do Paraf -co masz na myśli pisząc o sianiu nienawiści?...pisanie prawdy jest tylko i wyłącznie pisaniem prawdy...a, że ona jest czasem niewygodna i w oczy kole, to już inna sprawa...

moje zdanie, i tylko moje! nie sieję nienawiści, piszę co myślę, nikogo nie obrażając i tak właśnie myślę, x.Lech powinien okazać że jest człowiekiem honoru, spakować się i odejść do pracy, tam, gdzie go biskup gdański wysyła.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
:),:), :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
prawda prawda i prawda. Ks. Lech musi iść gdzie go posyła biskup, a jak się nie zgadza to jest schizmatykiem i nie może sprawować godziwie sakramentów. A prawda i tak jest najważniejsza. i tylko ona jest ciekawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Widzę, że dalej ktoś ciągnie ten smutny temat. Proszę Was w imieniu wielu parafian. Ksiądz Leszek jest osobą bardzo wesołą, może czasem śmieszną, ale jest dobry. Nie robi brzydkich min przy ołtarzu jak inny ksiądz, ani nie ma o wszystko pretensji do całego świata. Przez 18 lat Ten drugi ksiądz nie chciał Go od nas wypuścic, bo mu z nim tu było wygodnie, a teraz nawet się za nim nie wstawił. Od razu widac, który z nich jest prawdziwym człowiekiem, który staje w obronie innych.... Faktycznie, może za bardzo Go poniosło, ale każdy może się zdenerwowac, a biskup to nie Bóg i można się z nim nie zgadzac. To tak jak każdy z nas ma prawo niezgadzac się ze swoim szefem. A druga i najważniejsza rzecz... Skoro ks. Leszek jest tu tak długo został naszym parafianinem i jest tu na takich samych prawach jak Ty i ja. Przestańcie już.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
ZGADZAM SIĘ Z WYPOWIEDZIA ONA
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ks Lec jest swietny, ponadczasowy, uwielbiam jeo kazania. Łaczy a nie dzieli, takic wesolyc ksiezy jest mało
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
wesola jesli piszesz takie rzeczy to badz do konca odwazna i podaj swoje nazwisko i imie nie badz anonimowa co ty chcesz od ksiedz lecha daj sobie luz.takich kisiezy potrzebuje kosciolaa nie smutasow.i prosze dajcie spokoj ksiedzu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
czy ktokolwiek podaje tu swoje nazwiska??? bądź pierwszy KRAJANIE, daj DOBRY PRZYKŁAD!, a, jeśli nieprawdą jest cokolwiek co napisałam w swoim dawnym już poście, napisz CO???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Daj spokój księżom, zajmij się swoimi problemami, które chyba są dla ciebie WESOŁA ważniejsze!
stale mieszasz i mieszasz, siejesz nudę, pohamuj się ...
ciągle mieszasz i mieszasz????gdzie??? napisałam jeden post!!! po kilku miesiącach ktoś go niewiem po co odgrzebał i miesza...weź popatrz na daty, zostałam zaczepiona, wiec kulturalnie odpowiadam...ludzie, ratunku...piszcie i czytajcie ze zrozumieniem...naprawde wyższych studiów do tego nie trzeba...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak zostałaś zaczepiona to się ... odczep. Przecież do tego wyższych studiów też nie potrzeba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
tolerancyjni ludzie.Odmienna orientacja ksiezy nikomu nie przeszkadza :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wesola piszesz bzdury i tyle.zainteresuj sie czym innym np naszymi radnymi co puscili kolej w pole a nie do baninaa ksiedzu lechowi daj spokoj
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ksiadz Lech naprawde przegina, jego ostatnie kazanie krytykujace poslow czy ministrow nie jest wcale zwiazane z nauczniem Kosciola, gdyby krytykowal za jakies sprawy moralne ok, ale nie za pchanie pociagow:D:D:D ale i tak najgorsze jest to ze na kolede przyszedl pijany!!! po ludzku wstyd!!! przyszedles kedys pijany do pracy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie prowokój innych do obgadywania księży.Nie masz innych
zainteresowań w swoim życiu.Ciekawe czy w Twojej rodzinie jest
wszystko w porządku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
noooo...rewelacja! świętych krów się nie tyka! a jak wyrobnicy ciężko pracują, to przecież ich psi obowiązek! bleee...rzygać się chce!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
To rzygaj...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rewelacją to TY jesteś na tym forum .to sobie rzygnij w domu
sama przed. sobą,bo to tylko do Ciebie pasuje.Napisz jak się
poczujesz.Na innych widzisz zdziebko słomy ,a na sobie belki
nie widzisz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nawiasem mówiąc lubisz opowiadać o innych.
Napisz publicznie o swoich błędach i słabościach, o rodzinie,
moźe ktoś się z Tobą podzieli.
Czyja to jest wina,że ksiądz jest na kolędzie pijany.Trzeba
przemówic do rozsądku tym.którzy mu wódkę stawiaja.
Przewaźnie ,Ci najwięcej tych księży obrabiają.
widzę, że gościu ma tu niezły fanklub....albo sam tworzy, żeby sobie ego podleczyć, smutne, że głosy rozsądku, choćby wyrażonego spontanicznie potrzebą fizjologiczną są tak oprotestowywane, zgadzam się, że ksiądz też człowiek, i wypić może, i własne poglądy polityczne mieć i je wyrażać...ale ogólnie Twarz kościoła polskiego na takich wyskokach traci, kościół jako instytucja powinien się przed taką egzotyką bronić.
i znowu zaczynacie pisac bzdury.znajdzie sobie inny temat ktory jest wazniejszy dla mieszkancow banina.a wy w kolko ksiadz lech wyzyjcie sie lepiej na nieudacznikach naszych radnych z pominieciem pana jacka a co do ministrow to prawda sa do niczego tak jak nasza wladza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
krajan dlaczego pomijać "pana jacka "czyżby nie był radnym?
to sprawdz sobie np na forum banino info kto co robi a kto tylko bierze kase za nic radni ktorzy po raz kolejny sa radnymi i nic nie robia tylko co miesiac pobieraja kase wstyd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadzam się w 100%
Chociaż nie wiem czy ta debata mu się przysłuży...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
krajan oświeć mnie
Ludzie!! Zajmijcie się sobą, widzę że w głowach wam się miesza, nie obrabiajcie Tyłka tylko pójdźcie do plebani i powiedzcie co uważacie, potraficie tylko pisać swoje wypowiedzi na forum i tyłek wypiąć, a może jesteście po ciemnej stronie proboszcza i ks. Jarka? spójrzcie na nich oni podwójnie nie są święci... poznajcie ich a wtedy się wypowiadajcie... Jesteście bezczelni... !! Jeżeli się wam kościół nie podoba - to do niego nie podążajcie, przecież nikt wam nie broni przejść na Ateizm...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a slyszeliscie ze ma przyjsc nowy ksiadz
ks.Mateusz
A skąd posiadasz taką informację?
hehe, czyżby ten z serialu??? wykryłby wszystkie afery i aferki w Baninie...policja nie miałaby co robić;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry