Widok

KULIG REWELACJA

Serdecznie i gorąco wszystkim polecam zimową kuligową zabawę z tą stajnią! Świetna obsługa, ludzie baaaardzo mili i serdeczni, przejażdżka konkretna, panowie pyutali czy mamy jeszcze ochotę pojeździć :) kiełbachy (+ketchup, musztarda, chlebek) na ognisko zapewnione a zjedliśmy dużo ;)), ciepłe pomieszczenie na rozgrzanie po atrakcjach, możliwość zrobienia grzańca w kuchni...Przystanek PKS 20m od obiektu, b.dobry dojazd z Gdańska. A to wszystko w cenie 25zł za osobę!!! :D Z pewnością jeszcze tej zimy powtórzymy zabawę o ile będzie odpowiednia pogoda!
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: -

klimat: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam

Może kulig był rewelacyjny ale ogólnie dawno nie widziałem takiego bałaganu w stajni (byłem w kilku). Dzieci które tam były na chyba kolonii (półkolonii) bez zajęcia, chodzą sobie bez nadzoru. Organizatorom wyraźnie brak doświadczenia w tej dziedzinie. Ponadto jeśli chodzi o kwestie słowności, terminowości jazd oraz samego kontaktu z prowadzącymi jazdą naprawdę poniżej przyjętych norm. Ogólnie wystawiam niezbyt pochlebną opinię. Jedyny drobny plus to rzeczywiście blisko z przystanku PKS do stajni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry