Widok

KULT - Pomarańczowa Trasa 2023

KULT - Pomarańczowa Trasa 2023 Temat dostępny też na forum:
Wiemy, że chcecie to przeżyć jeszcze raz - KULT w ramach Pomarańczowej Trasy wystąpi 28 października (sobota) w Polsat Plus Arena Gdynia! Legendarna, rokroczna trasa koncertowa jednego z najsłynniejszych rockowych zespołów w Polsce to wydarzenie, które każdy powinien doświadczyć. Kultowe - nomen omen - piosenki Kazika Staszewskiego i spółki, takie jak: Arahja, Baranek, Twój ból jest lepszy niż ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hala stoczni porażała akustyką.

Pamiętam, że oprócz jazgotu niewiele można było zrozumieć.

Najlepsze koncerty KULTU były w hali stoczni i Olivii, ewentualnie w B90, reszta lokalizacji niestety słabo wypada.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wstyd się przyznać ale Kult na żywo widziałem tylko raz

w Jarocinie w 1993, zanim się nie naye-bałem. 21 października KSU, 28 Kult. Dwie stówki piechotą nie chodzą, ale trzeba zaliczyć oba koncerty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kult

W tym roku pójdę . Ostatnio byłem jak bilety były po 50 zł . Teraz cena zawrotna syn też chce iść. W technikum ekonomicznym koło zwycięstwa jest zakaz noszenia spodenek. Można w czerwcu jak dyrektorka pozwoli. Patolaaaa

Inne tematy z forum Rozrywka

Street Show 2026 (3 odpowiedzi)

Street Show 2026 to jeszcze więcej adrenaliny i motoryzacyjnych wrażeń. Przygotuj się na...

Literacki Sopot 2026 (3 odpowiedzi)

Cztery dni, jedno miasto i dziesiątki wydarzeń już wkrótce Sopot po raz piętnasty stanie się...

Wisłoujście 2026 (5 odpowiedzi)

Festiwal Wisłoujście to niezapomniane muzyczne wydarzenie, które łączy najlepszą elektronikę z...

do góry