Widok
To straszne, jak rozglądałam się tak wstępnie za sukniami i miałam zupełnie inne wyobrażenie co chcę to Farage było na sprzedaż chyba z 5 a teraz gdy już wiem , że chcę włąśnie ją, to takie posuchy :(( Dziękuję tym dziewczynom, które odpowiedziały na mój anons. Ja na pewno się odezwę i poproszę o spotkanie w celu przymiarki albo zakupy po Waszym ślubie.
czasem w bardzo podobnej wyglada sie zupelnie inaczej niz tej "oryginalnej"
mierzysz ta ktora Ci sie podobala i po wlozeniu okazuje sie ze niezbyt w niej wygladasz...
mi sie podobala galaxy, zwlaszcza gorset, a po wlozeniu wygladalam w niej jak w komunijnej... i wybralam inna (polaczona z dwoch z farage)
tak roznie to wlasnie bywa...
nie maja w gdynii tej 3000??
mierzysz ta ktora Ci sie podobala i po wlozeniu okazuje sie ze niezbyt w niej wygladasz...
mi sie podobala galaxy, zwlaszcza gorset, a po wlozeniu wygladalam w niej jak w komunijnej... i wybralam inna (polaczona z dwoch z farage)
tak roznie to wlasnie bywa...
nie maja w gdynii tej 3000??
ja mam biala z platynowa koronka, w sumie to podobną do tej 3000, ale nie wiem jeszcze kiedy ją bede sprzedawala
maila do Ciebie mam, wiec jak cos to sie odezwe :) (maila mam bo wysylalam Ci fotki ej 3000)
a najlepiej to wybierz sie do salonu, poprzymierzaj wszystkie po kolei i bedziesz wiedziec jakiej szukasz, tam nie tzreba sie umawiac, mozna przyjsc z marszu, najlepiej polecam na tygodniu (nie w sobote)
maila do Ciebie mam, wiec jak cos to sie odezwe :) (maila mam bo wysylalam Ci fotki ej 3000)
a najlepiej to wybierz sie do salonu, poprzymierzaj wszystkie po kolei i bedziesz wiedziec jakiej szukasz, tam nie tzreba sie umawiac, mozna przyjsc z marszu, najlepiej polecam na tygodniu (nie w sobote)