Widok

Kabaret Hrabi - Gdy Powiesz: Tak

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Gdy powiesz "Nie" - ominie cię widok potarganego, smutnego faceta na twojej kanapie, ominie cię jej wieczne narzekanie i zajęta w strategicznych chwilach łazienka. Przemyśl to! Jeszcze możesz rzucić welonem, krawatem, czym tam chcesz i gnać przed siebie ile sił. Ku wolności, ku pustce.[/lead] Ale gdy powiesz "Tak" - otworzy się przed tobą nowa przestrzeń. Ogromna i pełna przygód. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

drogo

uwielbiam ich ale dlaczego tak DROGO?!?
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cena Biletu

Do teatru mozna sie wybrac za 20 zl (bilet normalny), przeciez kabaret to prawie to samo. Dlaczego cena jest 350% wieksza ? Proponowalbym obnizyc ceny , i zwiekszyc czestotliwosc kabaretowych wystepow. Aktorzy beda zadowoleni bo kasa ta sama, a nawet wieksza bo np.100osob zaplaci 70 = 7000, 3x100 po 35=9000pln do tego nazdym spektaklu wprowadzic sprzedaz ply dvd to dodatkowy dochod.
+ wieksze dochody grupy, wieksza reklama, wieksza rozpoznawalnosc, wieksza dostepnosc dla widza.
- wiecej pracy (lecz warto sie zastanowic o ile zysk przerosnie cene ktora ponosza artysci. )
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 6

W cenie zawiera się gaża artystów, wynajem sali, organizacja +reklama, ekipa techniczna i każdy che swoją stefkę zarobić... dalej wymieniać? I okazuje się ze te 70 zł ledwo wystarczy...polecam chociaż rozeznać sie w temacie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zakladasz ze w Teatrze nie zarabiaja? skoro oni moga wystawic sztuke za 20/40 zl od osoby ( koszty sala , pracownicy, rekwizyty itp) to moze warto wymienic sie doswiadczeniami ?
Oczywiscie zdaje sobie tez sprawe ze jesli mimo tej ceny kabarety maja pelne oblozenie sali to nic w tym temacie pewnie sie nie zmieni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko teatr sam sobie nie placi za wynajecie sali... A jak ktos z zewnatrz wchodzi to musi zaplacic.
Po drugie po co maja zmniejszac cene jak przy obecnej bilety juz kilka dni wczesniej sa wyprzedane...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

teatr jest deficytowy i dotowany ze środków publicznych a po za tym Hrabi to marka za którą warto zapłacić

cena biletu

niestety trójmiasto jest drogie. wczoraj byłem w Tczewie i bilety za 45zł - do przełknięcia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

20 zł za bilet do teatru?

Chyba kukiełkowego

Uwielbiam

Uwielbiam ten kabaret i jego część z jeszcze wcześniejszych lat...ale chodziłam na nich z całą bandą znajomych za czasów studenckich do Kwadratu za 30-35 zł, teraz jest za drogo żeby zebrać tak liczną grupę znajomych jak kiedyś. Wypad na jeden wieczór dla dwóch osób to 140 zł, kogo na to stać?? Mnie niestety nie ;(
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super, że przyjeżdżacie!

...ale cena faktycznie zaporowa. Niestety - moja druga połówka i ja się nie wybierzemy. Podobnie nasi znajomi... Pozostaje nam youtube :(
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teraz 70zł co "Potem"

Uwielbiam skecze kabaretu "Potem", kabaret "Hrabi" jak najbardziej trzyma poziom i jest jedynym, który trzyma obecnie poziom dawnej sceny kabaretowej. Niestety cena 70 zł jest zaporowa. Choć bym bardzo chciał to i tak 70 zł., to zdecydowanie za duuużo....
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kocham Kabarety

Kabaret Hrabi jest na Najwyższym poziomie, to za Smile placilam ostatnio 33zl poniewaz sa młodym kabaretem, ale Hrabi mogą kosić więcej za to jacy są i jaki robią show. Chociaż nie powiem,wolałabym wydać max 100zł za dwa bilety, a nie 140, ale i tak pójde i tak. To tak jakby marudzić, że bilety na koncert Depeche Mode są za drogie. No ale nic i tak warto, a na youtubie już chyba wszystko widziałam z ich udziałem i chciałabym w końcu podziękować Im za to, że mnie rozśmieszają poprzez kupienie biletu na występ :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

rozsmieszaja cie poprzez kupienie biletu na wstep? rzeczywiscie super skecz...;) mnie tez tym rozsmieszyli dlatego w niedziele podziekuje im osobiscie po wystepie;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

lubię ten kabaret

uwielbiam ich dowcipy i skecze nie powiem o monologach ale ceny biletów przerażaja nie stać nas na takie wygórowane ceny .Wszystkie przedstwienia i występy na scenie kameralnej NOT-u przerażaja wysokością . Zróbcie coś tańszego
bo chciałabym pójść ale nie stać mnie na to.......
żałuję
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

no faktycznie lekka przesada z cena biletu. rozumiem, ze z czegos musza zyc. mysle ze jezeli bilety kosztowaly by 30-40zl napewno bylo by wieksze zainteresowanie... mnie niestety nie stac na to zeby sprawic sobie przyjemnosc zobaczenia Hrabi na zywo. szkoda.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilety

Biletów już ni ma :(

to nie kabaret ustala ceny a organizator.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludziska dajcie spokój z tą ceną, przecież

Więcej wydajecie na driny na jednej weekendowej imprezie. A to jest niezapomniane przeżycie, oni są warci każdej kwoty.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hrabi

Biletów nie ma już od miesiąca,a wy dalej biadolicie że drogo........

Boszsz...

ale drogo

cena

biletów już dawno nie ma, jak zawsze w wypadku tego kabaretu. Pewnie gdyby były jeszcze droższe też szybko by się rozeszły. I organizatorzy o tym wiedzą dlatego nie mają żadnego interesu w tym, aby wypuścić bilety za 40 zł. Jakby to powiedziała Aśka Kołaczkowska - chcą się nachapać. I tyle. A przeciętny zjadacz chleba może mieć jedynie żal do organizatora, że nie daje mu szansy wybrać się z rodziną na kawałek dobrego żartu i żal do swojego ulubionego kabaretu, że nie wybiera na swoje występy miejsc przystępnych cenowo dla studentów i zarabiających minimalna krajową. Cóż, prędzej czy później każdy wyznaje największą wartość mamonę, bo zawsze znajdą się ludzie, którzy wydadzą krocie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Joanna rules

Pani Joasia z kolegami dała - zasadniczo - czadu. Choć pierwsze 45 min raczej nudnawe. Gratuluję energii. A'la wpadki urocze. Ilość bisów znacząca.

Najlepsi!!!!!!!!

Cudowni, szkoda, że tak rzadko bywają w Gdańsku :(
do góry