Widok

Kalinówka

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktos na sali mial wesele w Kalinowce w Matemblewie? Jak wrazenia? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam wesele w Kalinówce latem 2015 r. O miejscu i właścicielach mogę powiedzieć tylko w superlatywach. Jedzenie świetne, nie miałam do niego żadnych zastrzeżeń, a wręcz jeszcze później zamawialiśmy u właścicieli catering na inne wydarzenia. Jeśli chodzi o organizację, to wszystko na tip top. Polecam również zamówienie dekoracji u właścicielki. Koszt jest niższy niż w kwiaciarni, a właścicielka dekoruje z ogromnym smakiem. Ja byłam zachwycona dekoracjami. Tak naprawdę wskazałam kolorystykę i powiedziałam jakiego typu kwiaty lubię, a pani Wessel doskonale wyczuła o co mi chodzi. Jedynym minusem tego miejsca (nie wiem jak jest teraz) jest brak klimatyzacji. U nas na szczęście temperatura powietrza była ok 25 st., więc wiatraki jakoś dawały radę, ale nie wyobrażam sobie nawet, jak gorąco musi być przy upałach. Podsumowując, nie zmieniłabym miejsca, gdybym miała drugi raz decydować, a ponadto jedni z gości weselnych, po naszym weselu, zarekomendowali swojej rodzinie to miejsce i zostało przez nich wybrane. To również o czymś świadczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kupię

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry