Widok
Kamera w garażu nagrała włamujących się do samochodu
Opinie do artykułu: Kamera w garażu nagrała włamujących się do samochodu.
Powoli przechadzali się po garażu, potem mężczyzna otworzył jeden z samochodów, a łupy z bagażnika włożył do plecaka swojej partnerki. Złodzieje nawet nie przypuszczali, że nagrywa ich kamera monitoringu. Rozpoznajesz ich?Monitoring jest dziś tak powszechny, że każdy złodziej powinien się dwa razy zastanowić czy przypadkiem nie jest nagrywany. Nie pomyślała o tym para rabusiów, która w nocy z soboty na niedzielę włamała się do hali garażowej pod blokiem na Zaspie. Dziś, dzięki zdjęciom z ...
Powoli przechadzali się po garażu, potem mężczyzna otworzył jeden z samochodów, a łupy z bagażnika włożył do plecaka swojej partnerki. Złodzieje nawet nie przypuszczali, że nagrywa ich kamera monitoringu. Rozpoznajesz ich?Monitoring jest dziś tak powszechny, że każdy złodziej powinien się dwa razy zastanowić czy przypadkiem nie jest nagrywany. Nie pomyślała o tym para rabusiów, która w nocy z soboty na niedzielę włamała się do hali garażowej pod blokiem na Zaspie. Dziś, dzięki zdjęciom z ...
nie masz racji
przykład nie idzie z góry. Polacy to po prostu złodzieje. I spośród tych złodziei wybierani są ludzie do parlamentu.
To naród żałosny, a nie politycy. Politycy są jedynie reprezentacją narodu. Nie wystarczy rozliczyć się z politykami. Trzeba pracować nad sobą, swoimi dziećmi, ludźmi ze swojego otoczenia.
Kto nigdy nie ściągał? Choćby zadania domowego? No i tu się zaczyna.
Kto nie jechał choćby raz bez biletu?
To naród żałosny, a nie politycy. Politycy są jedynie reprezentacją narodu. Nie wystarczy rozliczyć się z politykami. Trzeba pracować nad sobą, swoimi dziećmi, ludźmi ze swojego otoczenia.
Kto nigdy nie ściągał? Choćby zadania domowego? No i tu się zaczyna.
Kto nie jechał choćby raz bez biletu?
potrzebna porada P. montera
Witam,
Wlasnie czytam arkykul i mam pytanie branzowe do instalatorow.
Co byscie polecili za sprzet na podbitke w budynku parterowym.
Mam do zawieszenia 9 kamer + rejestrator.
Instalacja daje mozliwosci uzycia analogow lub IP camer.
Dodam ze kamery benda na zewnacz pod daszkiem.
Wlasnie czytam arkykul i mam pytanie branzowe do instalatorow.
Co byscie polecili za sprzet na podbitke w budynku parterowym.
Mam do zawieszenia 9 kamer + rejestrator.
Instalacja daje mozliwosci uzycia analogow lub IP camer.
Dodam ze kamery benda na zewnacz pod daszkiem.
monter
Jeśli chcesz posiadać bardzo dobrą jakość nagrania szukaj kamer nagrywajacych w prawdziwym HD i przynajmniej 30 lub więcej klatek na sekundę. Kamery IP stosuj tylko jeśli masz problem z doprowadzeniem kabla ( zasilanie i kabel są zwykle w jednym ) . Każda nagrywarka ( markowa ) oferuje dostęp przez internet za pomocą telefonu, tableta lub laptopa. Pamiętaj że producenci podają szybkość zapisu urządzenia tylko dla 1 kamery, jak będziesz miał więcej szybkość spadnie. Kamery zewnętrzne przy polskich warunkach klimatycznych powinny mieć układ ogrzewania.
Jesteś bardziej tępy od nich
Jakie układy może mieć łysy dres z jakąś szkaradą z browarem podczas włamu do bagażnika auta? jak by zrobili napad na konwój to i może mogliby mieć jakieś układy, a tak mogą znać co najwyżej babkę klozetową z dworca! Poza tym okradli auto prezesa, a ten zapewne im nie odpuści i dostaną najwyższy wymiar kary.
okradziono prezesa to nagle jest dostęp do monitoringu
Bo złodzieje wiedzą, że często monitoring to albo atrapy, albo się nigdzie nie rejestruje, albo trudno w ogóle doprosić się o sprawdzenie nagrań.
Kiedyś na basenie odkrytym w małej miejscowości skradziono mi portfel z plecaka, kamery są na basenie, ale żeby dostać możliwość wglądu na kamery to trzeba zgłoszenie na policję, masa głupich czynności, a i tak nic nie znaleźli, bo cieć co siedział na kamerkach zamiast mądrze monitorować przestrzeń to robił zbliżenia na tyłki i cycki w strojach kąpielowych, policja oglądała nagranie z kamery i potem tylko: przykro nam, ale kamery nic nie zarejestrowały. Przy okazji biorąc pod uwagę czas zanim do tego się zebrali i to ogarnęli to portfel się "znalazł" oczywiście bez pieniędzy, ale na szczęście dokumenty odzyskałem.
A tutaj, no cóż, ciekawe jak sprawa by wyglądała gdyby nie okradziono prezesa spółdzielni. :) możliwe, że do tej publikacji by nie doszło, ot co.
Kiedyś na basenie odkrytym w małej miejscowości skradziono mi portfel z plecaka, kamery są na basenie, ale żeby dostać możliwość wglądu na kamery to trzeba zgłoszenie na policję, masa głupich czynności, a i tak nic nie znaleźli, bo cieć co siedział na kamerkach zamiast mądrze monitorować przestrzeń to robił zbliżenia na tyłki i cycki w strojach kąpielowych, policja oglądała nagranie z kamery i potem tylko: przykro nam, ale kamery nic nie zarejestrowały. Przy okazji biorąc pod uwagę czas zanim do tego się zebrali i to ogarnęli to portfel się "znalazł" oczywiście bez pieniędzy, ale na szczęście dokumenty odzyskałem.
A tutaj, no cóż, ciekawe jak sprawa by wyglądała gdyby nie okradziono prezesa spółdzielni. :) możliwe, że do tej publikacji by nie doszło, ot co.
ty też nie bijesz inteligenca używajac obrazliwych stwierdzen
widać że brak Ci argumentów - wiesz jak wyglada praca w banku ? to zanim zaczniesz krytykowac innych spogladnij w lustro. Tam jest rotacja nie kazdy odrazu wszystko wie , ale nie ty odrazu pierwszego dnia w pracy powalałes swojego szefa wiedza na kazdy temat.
zanim napiszesz cos na forum sprawdz czy nie zrobiles z seiebie wiekszego jak to napisałes debila od tych na filmie
zanim napiszesz cos na forum sprawdz czy nie zrobiles z seiebie wiekszego jak to napisałes debila od tych na filmie
Jakie to żałosne...
A oto przykład polaków cebulaczków o ilorazie inteligencji: 69. Przy kamerach włamali się do hali garażowej komuś do auta i co ukradli ? Zakupy, które właściciel najprawdopodobniej zapomniał zabrać z auta...
Jaki żal... taką patologię powinno się tępić szybkim strzałem z tłumika w tył głowy, aby nie obudzić sąsiadów.
Jaki żal... taką patologię powinno się tępić szybkim strzałem z tłumika w tył głowy, aby nie obudzić sąsiadów.
ciepło Watsonie...
...golf IV kombi, przyciemniane szyby, brak zainteresowania innymi autami, brak zainteresowania co jest w środku (w schowku), grzebanie pod tapicerką w bagażniku itp.
Rozwiązanie zagadki: Stuff z Holandii i nie była to żadna kradzież. Mieli pecha, że ktoś w tym dniu uszkodził bramę.
Rozwiązanie zagadki: Stuff z Holandii i nie była to żadna kradzież. Mieli pecha, że ktoś w tym dniu uszkodził bramę.
Niska szkodliwość będzie...
i nie poniosą żadnych konsekwencji i dalej będą sobie kradli i śmiali nam sie w twarz, a ja jak jechałam 11 km za dużo to mandat karny owszem, natychmiast,....w tym kraju łatwiej jest być złodziejem niż uczciwym obywatelem, któremu zdarzy się małe potknięcie. I nieważne co kradli, ja bym nie chciała, żeby w ogóle ktokolwiek grzebał mi w samochodzie!
Zal...
Czytam i nie daje wiary,co wy piszecie. Widać ze ciężko w życiu nie macie!A pomyślał któryś o tym człowieku? Może do rządu pretensje? Dlaczego Polak musi się tak zachowywać,ze ryzykuje utrata wolności aby zarobić? a świnie przy korytach kradnąc. Się śmieją i nas podatnika. A wy co?glosujecie na nich... Żal!!!
Takie to lekko dziwne
Idą akurat spokojnie do tego konkretnego auta, facet grzecznie je otwiera neutralizując alarm, nie powodując żadnych uszkodzeń..., z bagażnika zabiera jakieś pakunki, a przede wszystkim kilkanaście butelek (czego?). Zachowują się wręcz flegmatycznie, aż nie chce się wierzyć, że robią włam! A już nie chce mi się wierzyć, że gość nie zdaje sobie sprawy, że na takim osiedlu, w klatkach, halach garażowych etc. jest zainstalowany monitoring! Laska może być pusta, ale gość, który otwiera auto w ten sposób!? Taki spec, wie kiedy "zrobić auto" bezszelestnie, bez uszkodzeń, a przede wszystkim bez nagrania swojego ryja! Dziwne...
BARANY!!!
Ale barany hehe, mam nadzieję, że czytają te głąby ten artykuł i widzą jak ludzie śmieją się z tego barana i baranicy ;-) a tak swoja drogą... TĘPIĆ ZŁODZIEI, jak ja nienawidzę złodziei!!! Łapy odcinać złodziejskiej patologii... Tępy złodzieju i złodziejko, ustaw się ze mną, tak wam nakopie do d..y że odechce się wam kraść p..na chołoto złodziejska