Widok
Kamienica Lęborska
Kamienica Lęborska powstała w centrum gdańskiego Przymorza. Wokół nie brakuje przystanków komunikacji tramwajowej, autobusowej, SKM. Funkcjonuje też wiele punktów handlowych i usługowych. Są placówki edukacyjne, służby zdrowia, kościół, kino, restauracje i puby. Niedaleko stąd także do morza.
Kamienica powstała jako pięciokondygnacyjny budynek z 55 mieszkaniami i podziemną halą garażową. Mieszkańcy lokali na parterze mają możliwość korzystania z przydomowych ogródków.
Autorem projektu ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Słabe
Oglądałam ta inwestycje i musze powiedzieć ze kiepsko to wylada, niesamowicie mała działka, okna albo wychodzące na ruchliwa osiedlowa ulice ( dosłownie 1 metr od ulicy) albo na paskudny stary wieżowiec.. Kamienica sama w sobie wyglada jak zwykła stara płyta z nowa elewacja. Budros sie nie postarał ani jesli codzi o bryłę, architekturę ani lokalizacje. Co do jakości to nie wiem ale za taka niska cenę jak dla mnie wątpliwa. Nie będę ryzykować poza tym tak duża ilośc małych upchnietych mieszkań w 1 budynku nie wróży dobrze...mam na mysli ilośc mieszkań kupionych na wynajmowanajem dla studentów a co za tym idzie wszystcy wiemy... halas, imprezy...jednym słowem moim zdaniem niska cena adekwatna do wyglądu i tego co moze oferować ta "kamienica"