Widok
Kamienice Magellana
Kamienice Magellana to zespół dwóch trzypiętrowych budynków zlokalizowanych w Nowym Porcie przy ul. Wyzwolenia. Bliskość komunikacji miejskiej tramwajowych, a także niedawno wyremontowanej szerokiej ul. Marynarki Polskiej to główne atuty inwestycji. W przyszłości do Marynarki Polskiej planowane jest \"podłączenie\" Trasy Sucharskiego, Trasy Słowackiego oraz także Drogi Zielonej. W efekcie ...
przeczytaj więcej o inwestycji
przeczytaj więcej o inwestycji
Lokalizacja to nie wszystko...
chciałem kupić tam mieszkanie, ale wiem od kilku podwykonawców że nie płacą im za wykonaną pracę. wysprzedają majątek, zwalniają ludzi na budowie.
Myślę, że te budynki pójdą pod młotek.
Z doświadczenia wiem, że ludzi zwalnia się na końcu, bo to jest najmniejszy koszt w porównaniu do budowy.
Myślę, że te budynki pójdą pod młotek.
Z doświadczenia wiem, że ludzi zwalnia się na końcu, bo to jest najmniejszy koszt w porównaniu do budowy.
jeszcze nie skończone
Jeszcze dużo pracy zostało, aby skończyć tą inwestycję. Choć mieszkańcy mieszkają to nie ma tam jeszcze drzwi do klatek schodowych, brama wjazdowa nie działa, klatki są nieskończone no i jeszcze mnóstwo drobnych poprawek jest do zrobienia. Nawet drugiego placu zabaw jeszcze nie ma.
Porażka
Miały być mieszkania "premium" a mamy bubel. Lista usterek sięga 50 punktów, do tego nie ma drzwi do klatek, czasami przez cały weekend nie działają grzejniki (przypominam - mamy mrozy -15 stopni), w garażu topniejący śnieg robi basen. Generalnie zdrowo przepłaciliśmy kupując tutaj mieszkania.
Oj Panie Niezadowolony Mieszkańcu
Mieszkam pewnie gdzieś obok Pana, i jedyne co mogę powiedzieć - to ciężko w to uwierzyć co Pan tu pisze , bo za te pieniądze -budynki są super i grzejniki grzeją,w garażu śniegu nie widziałam i w sumie oprócz "niesympatycznych " sąsiadów na nic innego nie można narzekać.
nie wszyscy sasiedzi sa niesympatyczni hehe
ten niezadowolony to pewnie jeden z tych co zgrywaja milionerow na terenie naszego osiedla :) wydal cale oszczednosci lub cala kase po szpedaniu mieszkania w falowcu i myslal ze jest Panisko :) chociaz jest sie z kogo posmiac a jest paru delikatnie mowiac przypalow co mysla ze kamiennica magellana to ich prywatny dom wielorodzinny. P.S co nie ktorzy by mogli zaczac placic czynsz bo zadluzenie rosnie mili bogacze.