Widok
Kamienice Malczewskiego
Kamienice Malczewskiego to zespół trzech budynków, które powstaną w rejonie ul. Malczewskiego i Sołeckiej w Gdańsku. W ofercie przewidziano lokale o pow. 39-47 m kw. (dwupokojowe), 56-59 m kw. (trzypokojowe) oraz 99 - 100 m kw. (cztero- i pięciopokojowe).
Do mieszkań na parterze przynależeć będą ogródki, zaś do lokali na piętrze duże balkony oraz tarasy w mieszkaniach na poddaszu.
Części ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Do mieszkań na parterze przynależeć będą ogródki, zaś do lokali na piętrze duże balkony oraz tarasy w mieszkaniach na poddaszu.
Części ...
przeczytaj więcej o inwestycji
kamienice Malczewskiego
Witam
Czy ktoś kto kupił mieszkanie w Kamienicach Malczewskiego może napisać o swoich spostrzeżeniach na temat dewelopera, jakości materiałów budowlanych?Czy wiadomo ile będzie wynosił czynsz za m. Czy istnieje możliwość negocjacji z Allcon-em. Z tego co mi wiadomo każda z pań biura podaje różną cenę tego samego mieszkania.
Czy ktoś kto kupił mieszkanie w Kamienicach Malczewskiego może napisać o swoich spostrzeżeniach na temat dewelopera, jakości materiałów budowlanych?Czy wiadomo ile będzie wynosił czynsz za m. Czy istnieje możliwość negocjacji z Allcon-em. Z tego co mi wiadomo każda z pań biura podaje różną cenę tego samego mieszkania.
nabyłem w budynku b
Jeżeli chodzi o jakość wykonania i standard- dla mnie super.Jeżeli zarządca tymczasowy zachowa bieżący standard obsługi tym bardziej będę zadowolony.Odnosząc się do pomysłu z forum-pomysł ok chociaż z drugiej strony spotkanie bezpośrednie przyśpieszyłoby wymianę ewentualnych spostrzeżeń! I co ważniejsze chetnie poznam sąsiadów.Pzdr
B
Dostałem rachunek za marzec:) zdecydowana przesada jeżeli chodzi o usługę sprzątania ,wywóz śmieci oraz konserwację windy. Chyba będzie trzeba wystosować jakieś pismo do zarządcy - żeby przedstawił uzasadnienie w/w kwestii. Moim skromnym zdaniem należy wyjaśnić sprawę jak długo mamy płacić za wywóz kontenera (do którego również dorzucają robotnicy allcon)jeżeli zakończyliśmy remonty .Mam nadzieję, że nie będę ponosił kosztów aż remonty zakończą się w bud. c ?!
watpliwosci
Sprzątanie faktycznie jest bardzo drogie. Do tego osobno trzeba płacić za sprzatanie garażu( paranoja). Temat nalezy poruszyc na zebraniu wspólnoty. Zagospodarowanie terenu zieleni zew. nie jest takie jak na folderach. Sztuczna trawa na skarpie i w ogródkach wygląda koszmarnie (a miały być piękne rośliny). Winda teoretycznie jest na gwarancji wiec serwis powinien byc swiadczony nieodplatnie.Zarządca chyba stawia pierwsze kroki w zawodzie bo nie do końca jest kompetentny.