Widok
Kamila - opinia
Dnia 01lipca pojechałam do Warsztatu na pierwszą wizytę aby wymienić olej, filtr oleju oraz filtr paliwa. Olej i filtry miałam swoje. Chodziło tylko o wykonanie usługi. Na wymianę oleju oraz filtra oleju miałam groupon. Wizyta była na godz 16.00 . Po godzinie czekania czyli po godz 17.00 - przypominam do wymiany tylko olej i dwa filtry. Wyszłam z poczekalni, jak się okazało auto stało już na zewnątrz, ale nikt mnie nie zawołał, mimo, że jak się okazało stało tam ok. pół godz. dostałam od Pani kartkę " podobno" od mechanika z informacjami co jest w moim aucie do wymiany. Pani poinformowała, że pilnie do wymiany jest m.in. rozrząd pasek osprzętu, rolka napinacza, tarcze + klocki hamulcowe przód, prowadnice. Można sobie tylko wyobrazić minę Pani z recepcji kiedy powiedziałam , że jest to nie możliwe , ponieważ cały rozrząd był wymieniany w listopadzie 2020, a układ hamulcowy był sprawdzany w maju 2021 i zostały wymienione klocki z przodu cała reszta była i jest nadal w jak najlepszym porządku. mechanik nie potrafił wytłumaczyć dlaczego uznał, że elementy te należy wymienić. Pani na odchodnym powiedziała, że nikt nie chciał mnie na nic naciągnąć.
Moja ocena
ArtCar Serwis
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1
asortyment: 4
jakość usług: 1
terminowość: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.3
* maksymalna ocena 6