Widok

Kamper: dom na kółkach

Opinie do artykułu: Kamper: dom na kółkach.

Turystyka kamperowa w Polsce nie jest tak popularna, jak w Skandynawii, Holandii czy Niemczech, jednak z roku na rok przybywa sprowadzanych - między innymi do Trójmiasta - aut pełniących przez okres wakacji funkcję przewoźnego domu. Cena wysokiej klasy kampervana Hymer na podwoziu Mercedes Spritnter lub Iveco Daily, wyposażonego w najwyższej klasy sprzęt łazienkowy i kuchenny to wydatek rzędu 600 tysięcy złotych. Podobne ceny spotkamy weryfikując auta Bürstner. W niższym przedziale cenowym ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak kamperem to tylko do Skandynawii

Do sklepu to się jedzie rowerem mam dwa składaki elektryczne bajka .Kamper to życie.Spróbuj jechac z przyczepą na dalekie wyprawy w kraju owszem ale daleko ja bym nie jechał

Bo żeby miec kampera to nie można jeżdzić na siłę musisz to lubić to jest styl życia ja byłem tylko raz w hotelu i to 4 gwiazdkowym dwa tygodnie nigdy więcej basen stołówka i wyjście na kolacje potem dyskoteka i drinki w holu i pieprzenie o szopenie.Jak jestes aktywna osobą i lubisz poznawac świat i zmieniac otoczenie to tylko camper jest drogo ale wspaniale .Ale jak jesteś wygodnym lwem i lubisz leżec a jak sie zmęczysz to posiedzisz nie lubisz przygód tylko opiekunów to tak tylko hotel basenik i dobre żarcie

W ubiegłym roku wraz z mężem podróżowaliśmy camperem na pickup AZAR4 https://azar4.com/pl/. Trasa biegła przez Niemcy, Francja, Włochy, Austria oraz Czechy. Największym plusem takiego rozwiązania było to, że jadąc samochodem właśnie takiego typu, mającym napęd na wszystkie koła, naprawdę bez problemów mogliśmy podróżować poprzez różnego rodzaju drogi (w tym gruntowe) przy każdych warunkach pogodowych. Jeżeli ktoś nie ma takiego pickupa wraz ze specjalnie przeznaczonym do niego camperem, polecam chociaż raz wynająć taki pojazd i spróbować tego rozwiązania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry