Widok

Kanał lub Rampa samochodowa w Gdańsku (Najlepiej Orunia)

Orunia Temat dostępny też na forum:
Witam,

Czy zna ktoś może lokalizację jakiegoś kanału lub rampy najazdowej? Najlepiej Orunia. Fajnie jakby była darmowa, ale jestem gotów zapłacić.

Z góry dzięki za wszelkie info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Chełmie na parkingu strzeżonym przy ul. Biegańskiego jest rampa najazdowa. Dajesz strażnikowi w budce parkingowej 5 zł i korzystasz, chociaż oleju nie wymienisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej,

Dzięki za info. Nie chcę wymieniać oleju.

Dziś rano jadąc po wspaniałej małomiejskiej urwałem kawałek plastiku przy lewym kole od kierowcy. Chciałbym zobaczyć co tak naprawdę poszło i jak mogę to naprawić ...
Hej, w którym miejscu jest ta rampa? Jechałem niedaleko i nie widziałem.

Możesz doprecyzować?
Niedaleko skrzyżowania Biegańskiego z Odrzańską. Na terenie dużego parkingu strzeżonego. W okolicy Biegańskiego 13.
https://www.google.pl/maps/@54.3446604,18.6250435,3a,75y,113.96h,75.57t/data=!3m4!1e1!3m2!1ssgAMC5BZYx4uBiNN1EpoQg!2e0
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten najazd był chyba dla kaszlaków projektowany, bo jest bardzo wąski. Raz mało z niego nie spadłem :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na niego wjeżdżałem mercedesem w124 więc spoko da radę. Zresztą ten parkingowy chętnie pomaga i naprowadza przy wjeżdżaniu.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (12 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...

Jaki samochód kupić do 10 000zł ?? (84 odpowiedzi)

Kryteria: -kombi lub kombi van (dla 5 osób), -niskie koszty eksploatacji (paliwo itd.), -trasy...

Elektryk samochodowy / diagnosta (4 odpowiedzi)

Szukam mechanika / elektryka samochodowego / diagnosty, który podłączy mi auto pod komputer i...

do góry