Widok

Kanalizacja

Koleczkowo Temat dostępny też na forum:
Orientuje się ktoś co z tą budową kanalizacji???
W Koleczkowie mieli zacząć od 1 Kwietnia 2011 a do dnia dzisiejszego nikogo nie widać!!!
Z takim tempem nie skończą w tym roku jak zakładał harmonogram...
Może przełożyli prace na 2014 rok gdyż będzie to rok kolejnych wyborów samorządowych???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam z tego co wiem to operacja "Kanalizacja"
Koleczkowo jest przesunieta i napewno do konca 2011 nic nie bedzie robione - ale ludzie ktorzy byli na zebraniu powinni wiedziec wiecej , pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Czy może już wiadomo kiedy podłącza nas do kanalizy ? Chodzi mi o Bojano ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakis rok temu byly protesty w Bojanie niektorych meiszkancow ze nie chca przepompowni sciekow w Bojanie (w koncu swoich wlasnych sciekow). Pewnie to dobry argument dla gminy by wogole nie skonczyc budowy lub przeniesc na nigdy. W gaztech wladze gminy juz wtedy wspominaly ze odebrane zostana im fundusze jesli zmienia projekt w trakcie.
Spytajcie tych co protestowali, co dalej i czy oprocz protestowania potrafia lub chca zrobic cos wiecej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkańcy nie chcieli ZLEWNI ścieków a nie przepompowni która już działa(ul. Warszawska, obok niewybudowanego boiska).

A kanalizacja w centrum wioski i na czarnej górze już chyba działa, zresztą na stronie gminy w przetargach można poszukać mapki I etapu budowy kanalizacji w bojanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Wybory na sołtysa (20 odpowiedzi)

Niedługo zebranie wiejskie na którym będziemy wybierać sołtysa. Czy są jacyś chętni oprócz...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

do góry