Widok
Kanarek
Genialna przychodnia.
Przychodzę do przychodni i pierwsze co rzuca się w oczy to blondyneczka, nóżka jedna na drugą,no ale mniejsza. Mówię jej że kot zaatakował mojego kanarka i czy mogła by coś z tym zrobić a słyszę "ja się nie zajmuje ptaszkami, to był by dla mnie bardzo duży problem, nie wiem nawet co mogłabym mu podać" i puchę cieszy. Mówię że w okolicy nie ma innego weterynarza, a odpowiedź no trudno mnie nie satysfakcjonuje. Co to za weterynarz który nie potrafi nawet opatrzyć zwierzaka? Zdecydowanie nie polecam
Przychodzę do przychodni i pierwsze co rzuca się w oczy to blondyneczka, nóżka jedna na drugą,no ale mniejsza. Mówię jej że kot zaatakował mojego kanarka i czy mogła by coś z tym zrobić a słyszę "ja się nie zajmuje ptaszkami, to był by dla mnie bardzo duży problem, nie wiem nawet co mogłabym mu podać" i puchę cieszy. Mówię że w okolicy nie ma innego weterynarza, a odpowiedź no trudno mnie nie satysfakcjonuje. Co to za weterynarz który nie potrafi nawet opatrzyć zwierzaka? Zdecydowanie nie polecam
Moja ocena
ADVET
kategoria: Weterynarze
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: 1
podejście do zwierząt: -
pomoc merytoryczna: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Medycyna weterynaryjna jest nauką o wielu specjalnościach.Aby zawód lekarza weterynarii wykonywać dobrze musimy wybierać określone kierunki rozwoju.Leczeniem ptaków się nie zajmujemy,a specjalistów w tym zakresie w trójmieście jest mało.Poziomu wypowiedzi "kanarek"nie będę komentował. lek.wet A.Woynarowski