Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamil Kos - ocena Dzięki kancelarii Butny pozbyłem się ciężaru frankowego kredytu. Cały zespół...
~Kamil Kos
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 września 2025

Alicja Cymbaluk - ocena Pani Patrycja pomogła nam zrozumieć skomplikowaną sytuację, dała cenne...
~Alicja Cymbaluk
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 6 września 2025

Malwina O. - ocena Do kancelarii Butny trafiłam z polecenia. Sprawa alimentacyjna pomimo swojej...
~Malwina O.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 31 sierpnia 2025

Aleksandra K. - ocena Pani Patrycja to adwokat z powołania. Poprowadziła moją sprawę alimentacyjną...
~Aleksandra K.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 26 sierpnia 2025

Łukasz Kasprzeski - ocena Zdecydowanie polecam kancelarię, otrzymałem skuteczną pomoc w sprawie o...
~Łukasz Kasprzeski
-

dodano: 22 sierpnia 2025

Marian F. - ocena Nie znałem się kompletnie na sprawach prawnych, a jednak czułem się...
~Marian F.
-

dodano: 18 sierpnia 2025

Ola - ocena Fachowa pomoc i przede wszystkim ludzkie podejście dziękujemy!
~Ola
-

dodano: 17 sierpnia 2025

Barbara Kasjan - ocena Sprawa rozwodowa przebiegła szybko i profesjonalnie. Bardzo dziękuję!
~Barbara Kasjan
-

dodano: 17 sierpnia 2025

Klaudia Agnieszka Pełczyńska - ocena Trafiliśmy do kancelarii z polecenia i nie żałujemy. Sprawa kredytu...
~Klaudia Agnieszka Pełczyńska
-

dodano: 10 sierpnia 2025

Julia - ocena Dziękuję bardzo za pomoc w sprawie alimentacyjnej! Wszystko przebiegło...
~Julia
-

dodano: 31 lipca 2025

Hanna Fresk - ocena Kredyt frankowych unieważniony. Super podejście, dobra komunikacja i pełne...
~Hanna Fresk
-

dodano: 30 lipca 2025

Anna Kwiatkowska-Pełcz - ocena Pełne wsparcie, świetne przygotowanie dokumentów, sukces w sądzie. Dziękuję!
~Anna Kwiatkowska-Pełcz
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 lipca 2025

Agnieszka - ocena Dzięki kancelarii BUTNY mogę spać spokojnie, kredyt frankowy mamy już za sobą :)
~Agnieszka
-

dodano: 22 lipca 2025

Michał - ocena Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię BUTNY | Adwokaci i Radcowie Prawni....
~Michał
2

dodano: 14 lipca 2025

Natalia Licznerska - ocena Polecam kancelarię, szybka i profesjonalna pomoc. Kolejnym razem na pewno...
~Natalia Licznerska
-

dodano: 17 lipca 2025

Kamila Okrutnik - ocena Bardzo polecam współpracę z ta kancelaria. Świetna komunikacja, profesjonalne...
~Kamila Okrutnik
-

dodano: 11 lipca 2025

Mariusz Krajewski - ocena Godna polecenia kancelaria prawna! Sprawne i rzetelnie rozpoznanie i...
~Mariusz Krajewski
-

dodano: 10 lipca 2025

Laura P. - ocena Serdecznie polecam współpracę z kancelarią mecenas Butny! Kancelaria Pani...
~Laura P.
-

dodano: 9 lipca 2025

Tomasz - ocena Bardzo dobra kancelaria. Doskonałe przygotowanie, rzetelność i punktualność....
~Tomasz
-

dodano: 9 lipca 2025

Krzysztof Porada - ocena Kancelaria godna polecenia!!! Pani Marta jest rzetenlą osobą, w której ręce...
~Krzysztof Porada
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 26 stycznia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry