Widok

Kant - nic więcej

Deweloper Gant, poza oczywistym faktem wielu niedociągnięć i unikania odpowiedzialności oferował ofertę w miarę atrakcyjną/ale nie za tak słaba jakość wykonania i oszustwa. Osobom zainteresowanym polecam:
- otrzymywanie wszystkiego na piśmie (obiecują dużo więcej niż rzeczywiście dostaniecie)
- sprawdzajcie, sprawdzajcie - lepiej wydać dodatkowe kilkaset zł na specjalistów przy odbiorze niż cierpieć (a i to nie zapewni jeżeli tak jak na Myśliwskiej spaprają rynny)
- sprawdzajcie umowę kilka razy - niedozwolone zapisy, działanie na niekorzyść
- Red-Net Zarządzanie - siostra/brat Gant - żeby wyciągnąć więcej kasy od kupujacych / przy kupnie zapewniają, że opłata za zarządzanie to maks 40-50 gr. a potem wrzucają maksymalną stawkę (u nas 90 gr za m2!!)
- usuwanie usterek to kpina (czas i jakość) - kładą tynk na ścianę o wilgotności nawet 8-10 %; a wilgotnościomierz to chyba w sklepie z zabawkami kupowany!!

No i najważniejsze - sami sobie wystawiają rekomendacje... a to już jest żałosne...

Kant
Dewiza: "Wykończymy Ciebie nim Ty wykończysz mieszkanie!"
Moja ocena
Gant Development kategoria: Deweloperzy
obsługa: 1

oferta: 1

jakość: 1

terminowość: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie tylko rekomendacje, u nas w warszawie na Marinie Mokotów sami na siebi egłosują na zebraniach i po zebraniach :-) Naprawdę!

U nas idzie na noże z RedNet- a jak to zapraszam na otwartą czesc naszego forum, Red Net aby sie utrzymac u nas posuwa sie do fałszerwst, pozywa do sadu gdy ktos smie byc niezadowolony i dzielic sie tym z z sasiadami, a ostatnio v-ce prezes Red Net zlecil proacownikowiu ochrony POBICIE MIESZKAŃCA w biurze administracji. Nie do wiary? Wiem, ale zapraszam na nasze forum:
http://marinamokotow.12volt.home.pl/marinamokotow/punbb/viewforum.php?id=44
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ojjj chyba masz rzeczywiście złe wspomnienia, ja z papierami nie mialem problemów, trochę czekałem na naprawę usterek ale ogólnie to bez przesady, aż tak źle nie jest,a może jesteś z konkurencji :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam? Zobacz na naszym forum co sie dzieje. Wasze osiedle wasza sprawa:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry