Widok

Karaoke KiKa KoWeRR

Karaoke KiKa KoWeRR Temat dostępny też na forum:
KARAOKE W CZWARTKIzapraszamy wszystkich na czwartkowe KARAOKE prowadzone przezMC ELTON.- projekcja w najwyższej rozdzielczości- doskonałe warunki akustyczne- dwa mikrofony- konkursy z nagrodami- piwo 5 złotych!!! W KAŻDY CZWARTEK !!!start godz.21.oo- wstęp free -KARAOKE KiKa KoWeRRw pełni brokatowa vocaldiva Gga Gga Bbi mikrofonem prowadząca pod patronatem mammA dE luxE co tygodniowe ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dopowiem tylko...

nie widziałam nowego aktywista bo dopiero wczoraj po tygodniowej nieobecności wróciłam do kraju ale nie omieszkam się z nim zapoznać dziś wieczór na karaoke w faktorii - oczywiście :)

a poza tym jest fajniutko, milo, re

pertuar niespotykany nigdzie indziej.....

proponuje wyscielac

podloge jakims suknem, badz ewentualnie dac deseczki, nogi sobie mozna odmrozic, strasznie ciagnie.....klub geyowski, czy tartak...?co to bedzie zima?????zatrudnijcie tam Panstwo styliste....

Superrrrr!!!

Super super super!!!No i same gwiazdy:)Np.JA:)nie no oczywiscie zartuje:)naprawde godne polecenia.Ostatnio do mojej mozgownicy wpadl taki odjechany pomysl zeby troszke urozmaicic Takie zwyczajne karaoke ale nie bede tu sie na ten temat rozpisywac bo chyba nie wypada?!nie wiem.ale i tak jest super fajnie zawsze pelno smiechu i zabawy:)Jezu jak fajnie moge tak pisac i pisac i ktos to bedzie czytal:))Dobra nie bede przeginac:)Pozdrawiam

Karaoke

W porzadku aczkolwiek nigdy nie jest tak dobrze zeby nie mozna bylo ponazekac :P
ale to nie temat na 6:30 rano
Polecam - fajnie sie mozna pobawic bo zasada jest jedna "spiewac kazdy moze"

Inne tematy z forum Rozrywka

29. Grand Prix Sopot-Gdynia (42 odpowiedzi)

29. Grand Prix Sopot-Gdynia to jedno z najważniejszych wydarzeń motorsportowych na Pomorzu i...

Sanah na 100lecie Gdyni (72 odpowiedzi)

Koncert plenerowy Sanah na 100lecie Gdyni. Wstęp jest DARMOWY i TYLKO dla osób posiadających...

Baltic Sail 2026 (4 odpowiedzi)

Już w przyszłym roku wyjątkowy jubileusz - 30. Baltic Sail Gdańsk, które już od trzech dekad...

do góry