Widok

Karaoke V edycja

Karaoke V edycja Temat dostępny też na forum:
To już Piąta edycja KARAOKE w Soda Cafe !Zapraszamy wszystkich chętnych, którzy zechcą wziąć udział w Super Konkursie Karaoke w którym tym razem co tydzień do wygrania będzie 50 zł !W każdą środę o 21:00 startujemy i zapraszamy wszystkich "śpiewaków" ;)Pamiętaj... ŚPIEWAĆ KAŻDY MOŻE.Mega Promocja przez godzinę od północy rabat 30% na wszystkie trunki na barze!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

p o p r z e d n i k a

ale to jest najmniej istotne.

Evlis spadaj

POpiream poprzedniczke.Ten prowadzący jest do dupy.Nadenty strasznie, byłam tam raz i gdyby nie fajni znajomi były by nie fajne wspomnienia. Koleś strasznie niesprawiedliwy, postawieni ludzie wygrywają-jego znajomi. I nawet zaśpiewać nie pozwolił, bo jak spiewałam 1 raz z kumpela to nam się tekst zniknął i było lalalalala, ale tłum szalał.Ale nie o to chodzi nie pozwolił zaśpiewac innej piosenki.Bo jego znajomi mogli 2 razy, a my nie.

magda byla ok,a klub pelny-

a teraz soda w srody swieci pustkami.kilka malowanych laleczek, jeden koks, elvis-i to wszystko.nie pomagaja nawet zaprzyjaznione delegacje pederastow z faktorii,ani specjalnie spedzani na te impreze znajomi czy czlonkowie obslugi.Do tego wyganianie przez obsluge Bogu ducha winnych ludzi plus produkowanie przez wyzej wspomniana obsluge plotek, godnych wizyty u prokuratora zrobilo swoje.Klub postawil na ,,gwiazdorstwo''(?)-no to teraz ma.Za swoje!!!

...

moim zdaniem nikt nie przebije Madzi.Ten nowy to jakis prosty straszne człowiek wystarczy zamienic z nim chwilke i wszystko jasne.Wydaje mi sie ze on czje sie jak wielka gwiazda.Dla mnie i dla wielu moich znajomych teraz w sodzie jest kicha.Wiekszosc przychodzila ze wzgledu na Madzie bo ona prowadzila to tak naturalnie no i tyle czas.Widzielismy Ja w błogosławionym stanie jak ostatnmi silami śpiewała.A propo wiecie moze co u Niej i jak sie czuje Ona i dzidzia?

to znaczy,ze wielu ludzi

skarzy sie, ze impreza dyryguja konszachty.

wszyscy spiewacy nasi som

iwan olia alosza dzon

MADZIA DODALA POZIOM-

ALE NIE TYLKO ONA JEDNA.SWEGO CZASU GRALI TAM P R A W D Z I W I INSTRUMENTALISCI-PIOTR(TRABKA),MICHAL(SKRZYPCE) I MARCIN (GITARA).

zapomniałem dodac...

podobno on prowadził w blue cafe?to jest soda wiec nie wiem po co "powtórka z rozrywki" ;/ on sie nie nadaje tam.w sodzie panuje inny klimat który stworzyła Madzia.Pozdro

hahahaha

znowu rozdojnie?hahaha

Bang

koku.

Madziu

ja tez pozdrawiam Ciebie i malenstwo wprost z Bankoku :)
mam nadzieje ze dobrze sie wczoraj bawiliscie
buziaki

Madzia the best

Madzia ma wspaniały głos i talent do prowadzenia imrez-trzymaj sie i prowadz jak najdłuzej!!!!!! i duzo zdrówka dla dzidzi :)

MAGDA 3M SIE.

I PROWADZ DALEJ.

Majorka wygra?tą razą...?

czy bania u Cygana...?zzzz brrrrrrrrrr

fantastycznie ze Madzia prowadzi.Madzia tak trzymac!!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Kolacja Walentynkowa w Sofitel Grand Sopot z kieliszkiem szampana i podróżą przez zmysły (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do Restauracji Grand Blue w hotelu Sofitel Grand Sopot - ikony nadmorskiej elegancji,...

Bal dla seniorów - Bal na Batorym (4 odpowiedzi)

Z okazji 100. rocznicy nadania Gdyni praw miejskich Prezydent Miasta Gdyni zaprasza gdyńskich...

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...

do góry