Widok

Karczemki Osiedle Jaśminowy Stok

Dom i mieszkanie Karczemki Jaśminowy Stok Temat dostępny też na forum:
Mieszka ktoś na tym osiedlu?
Fajnie sie mieszka? Jaka jest tam okolica?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieszkam już tu drugą zimę i szczerze nie polecam ...... w lato jak najbardziej ok , wszystko fajnie , ale w zimę prawie w ogóle nie odśnieżają dróg dojazdowych ....o parkingach nie wspominając - tragedia !!
Mieszkasz na Storczykowej? :) faktycznie wyglada okropnie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam mieszkanie w bloku 61 i już drugi raz w zimie zalało nam 2 pokoje od strony lasu.Sciany są tak mokre,że farba się złuszczyła.Dzwoniłem do Budrosu to powiedzieli mi,że na wiosne chcą postawić rusztowanie i niby usunąć usterkę zalewania.Partacze ten BUDROS!!!
a czy ktos ma problem na jasminowym z grzybem na scianach
mamy narozne mieszkanie i widze ze wyłazi

czy mozna to reklamowac w budrosie?
A podobno nie miałeś usterek teraz więc je masz tak jak większość z nas.Więc teraz dmuchaj na te twoje ściany albo biegaj do Budrosu tylko uważaj bo oni wszystkich jak nie zalewają to OLEWAJĄ.Powodzenia
To oczywiście odpowiedź do niejakiego Anonima
ZULEK chyba jesteś pracownikiem Budrosu więc nie chcesz widzieć tych wad w budynku które istnieją.Masz rację po co narażać się klanowi Ostrowskich!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Janek bez nerwów :)
nie pisałam ze nie mam usterek
pytam tylko sasiadów czy maja podobne problemy i licze na konkretna odpowiedz a nie na tego typu odzywki
ja też daj sygnał a5
grzyb na scianach mam tez ten problem daj sygnał a5
ja tez w 61 C i cóz.. janek ma dużo racji ... ściana od strony śmietnika ciągle wilgotna (po deszczu), sąsiadowi strop balkonu spadł na kafle, komin wentylacyjny ma odwrotny ciąg (kominiarze 2 razy zwracakli na to uwagę) czyli w łazience zamiast odprowadzać nawiewa zimne powietrze itp.. wiec nie jest za różowo a budros rzeczywiście ma nas teraz w d... za chwile skończy sie gwarancja i wtedy będziemy w totalnej d...
25 marca jest zebranie zarządu bloków js 59 i 61 warto sie pojawic
moze uda sie cos wskurac
I jak po spotkaniu?
Mieszkam obok na ul. Storczykowej 24 i nie kupujcie mieszkań budowanych przez Budros, my już przez to przechodziliśmy jako wspólnota bloków 22 i 24. Nie da się od nich niczego wyegzekwować tzn poprawek których tak naprawdę jest mnóstwo a wręcz wszystko. Będą przeciągać wszystko do upływu gwarancji, a następnie powiedzą, że gwarancja się skończyła i martw się o wszystko sam. Ta firma to jakaś pomyłka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1