Widok

Karczemki Osiedle Jaśminowy Stok

Dom i mieszkanie Karczemki Jaśminowy Stok Temat dostępny też na forum:
Mieszka ktoś na tym osiedlu?
Fajnie sie mieszka? Jaka jest tam okolica?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
całkowicie się z tobą zgadzam. Jak można przyjmować do realizacji projekt bloku bez komórek, piwnic. To gdzie ci mieszkańcy mają wstawiac swoje rzeczy typu rowery, wózki , chyba że jest rowerownia czy wózkarnia, ale nie wydaje mi sie to realne, jakoś tego nie dostrzegłem. Projektantowi i inwestorowi zabrakło wyobraźni. Może jeszcze dobudują i coś w tej fuszerce zmienią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
osobiście nie widze tak nic ciekawego na tym osiedlu Jaśmiowy Stok.
Błoto . Blok oddawany obecnie zostal źle zaprojektowany- bez komórek, piwnic, za to wąskie klatki, uważam, ze będzie sie tam źle mieszkało. No i drogo. Ponad 5 tys zł. / m kw. bez wyposażenia, a nazywanie osiedla fantastyczną okolicą to już przesada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie, o Osiedlu Słonecznym firmy Dekpol. Zgodnie z pytaniem powyżej ;)
Piszesz o Osiedlu Jaśminowym Budrosu??
Kupuję od nich mieszkanko i potwierdzam, że jakość wykonania jest najlepsza, jaką dotąd widzialam!
Poza tym, bardzo baaaardzo miły kontakt z przedstawicielami firmy ;) sympatyczni, ugodowi, po ostatnich doświadczeniach z Hossą jestem nimi zachwycona! Nie ma najmniejszego problemu żeby mieszkanie obejrzeć.
Świetne sa te wielkie okna ;)
A co najważniejsze, i najbardziej mi się podoba to fakt, że osiedle ma się zakończyć na 4 blokach, więc nie będzie takiego tłumu i kołchozu jak w okolicy Jaśminowego albo na Łostowicach...
Z tym, że nie jestem pewna czy w tych juz gotowych są jeszcze wolne mieszkania. Chociaż, kiedy patrzę jak szybko im idzie budowa... to myślę, że nawet jeśli nie to nie będziesz czekał długo ;)
Ogólnie rzecz biorac szczerze polecam!
Dołączam się. Mieszkam tu od pół roku i jeśli chodzi o okolice - fantastyczna. Uwielbiam jeździć na rowerze więc jest tu mnóstwo ciekaych tras. Wspaniały odpoczynek po pracy i co najważniejsze nie ma tu blokowiska, które zaczna się robić w południowych dzielnicach Gdańska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie interesuja te dwa bloki , które wybudował dekpol! Słyszałam same pozytywne opinie, jakość wykonania itp. Wiecie cos jeszcze na ten temat??? Ceny też maja całkiem przystępne i możliwość negocjacji. Ciekawa oferta. Jak coś wiecie to piszcie, proszę!!!
Fajne osiedle, cisza spokój; korki niestety w godzinach szczytu straszne, ale za to blisko do obwodnicy więc jak się wie o której godzinie którędy jechać, można się w miarę szybko przemieścić do Centrum.
ja mam tam mieszkanie, tzn wynajmuje je ludziom, poki co sa zadowoleni, okolica spokojna, nie ma chołoty, jest cisza i spokój. Opłaty też nie sa wysokie :) szkoda, ze nie moge tam mieszkac, tylko cisne sie we Wrzeszczu, ale coż zycie ulozylo taki scenariusz... acha mieszkam w budynku Budrosu oddanego rok temu :)
acha, bo ja się interesowałam osiedlem obok- o tej samej nazwie ,budowanym przez City house- ale 650 tyś za szereg na Karczemkach to chyba na głowe upadli!!!!!
mi chodzi o te dwa bloki które buduje Budros
mówicie o tym osiedlu które buduje City House???
up podbijam

bo tez mnie te interesuje :)