Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fatalne warunki przechowywania zwierząt wątek zamknięty Dziwię się, że można tak bezkarnie męczyć zwierzęta w maleńkich,...
~K.
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 maja 2011

Polecam ze wzgledu na obsluge wątek zamknięty Polecam ten sklep, głównie ze względu na znającą się na rzeczy obsługę. Pan...
~gladness90
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 lipca 2011

fajny wątek zamknięty Sklep coraz ciekawszy. Pojawiła się akwarystyka i gady. Obsługa znakomita, z...
~Studencik
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 maja 2011

super sklep wątek zamknięty duży przestronny sklep, spory wybór towaru (prawie zawsze dostaje to co chcę,...
~kyle82
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2010

Duże zmiany wątek zamknięty Sklepik się powiększył od zeszłego roku. Wtedy biedne panie męczyły się w 40m...
~Esi
-

dodano: 12 maja 2010

przeterminowane jedzenie wątek zamknięty witam,prosba do sklepu-jezeli sprzedajacie pokarm w siatkach to nie...
~sylwia
1

dodano: 22 września 2009

ŻENADA wątek zamknięty Wybrałam się do tego sklepu z zamiarem zakupu świnki morskiej. Pomijam fakt,...
~M.
2

dodano: 24 czerwca 2009

Fajny sklepik wątek zamknięty Zastanawiam się nad kupnem zwierzaczka. Podeszłam z ciekawości rozeznać się w...
~Kasia
-

dodano: 12 kwietnia 2010

OMIJAĆ WIELKIM ŁUKIEM !! wątek zamknięty Spleśniałe podłoże dla gryzoni - oni chyba przechowują asortyment w akwariach...
~były klient
-

dodano: 27 lutego 2010

ŻENADA wątek zamknięty nie dosć że zmniejszyli sklep (zresztą który nigdy mi się nie podobał) to...
~Diana
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2009

MikeOnTheBike - opinia wątek zamknięty Sklepik polecam wszystkim miłośnikom zwierzaczków, niestety akwarystyka jest...
~MikeOnTheBike
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

11

wątków

do góry