Widok
Karetka na parking??
Ja jako ratownik-kierowca karetki reanimacyjnej oświadczam ,ze jak którys z was kierowcy bolidów różnych marek bedziecie trąbić ,na mnie ,bedziecie wygrażać piesciami lub dzwonić bo zastawiłem wam przejazd to pamiętajcie ,że jak bee jechal do was lub do kogoś z waszej rodziny to będę specjalnie dla was szukał miejsca na parkingu.
Jezeli nie możesz przejechać bo stoi karetka to nie znaczy ,że kierowca specjalnie to zrobil lecz tylko dlatego ,że ktoś potrzebuje pomocy i liczy sie kazda chwila i szukanie wolnych miejsc jest narażaniem ludzkiego zycia.
Jezeli nie możesz przejechać bo stoi karetka to nie znaczy ,że kierowca specjalnie to zrobil lecz tylko dlatego ,że ktoś potrzebuje pomocy i liczy sie kazda chwila i szukanie wolnych miejsc jest narażaniem ludzkiego zycia.
Karetka nie zawsze stoi z włączonymi niebieskimi światłami ale kierowcy specjalnie nie blokują przejazdu lecz tylko dlatego ,że nie ma gdzie postawic karetki bo ulice są pozapychane.
A jeszcze to niech sobie taki furman przed wygrażaniem i awanturowaniem się wyobrazi sobie ,ze może kiedyś do niego lub jego rodziny przyjedzie karetka i następny pajac będzie wzburzony ,że nie może może przejachac.
A jeszcze to niech sobie taki furman przed wygrażaniem i awanturowaniem się wyobrazi sobie ,ze może kiedyś do niego lub jego rodziny przyjedzie karetka i następny pajac będzie wzburzony ,że nie może może przejachac.
Nie jestem debilem ani pajacem, a jak nie zrozumiałeś co napisałem to trudno.....czy to policja czy to straż pożarna czy karetka bez migających świateł nie jest świętą krową i podlegają pod takie same przepisy jak normalni uczestnicy ruchu.
Jak gość ratuje komuś życie i musi zostawić w niedozowlonym miejscu np. karetkę to włącza światła pojazdu uprzywilejowanego i jest ok.
Nie rozumiem, dlaczego tego w przypadku ratowania zycia miałby nie robić?
Jak gość ratuje komuś życie i musi zostawić w niedozowlonym miejscu np. karetkę to włącza światła pojazdu uprzywilejowanego i jest ok.
Nie rozumiem, dlaczego tego w przypadku ratowania zycia miałby nie robić?