Z całego serca polecam Panią Mecenas Magdalenę Frieske-Pszczółkowską oraz Jej kancelarię.

Pani Mecenas jest niezwykle rzetelną, profesjonalną i empatyczną osobą. Od pierwszego spotkania czułam, że dobro klienta jest dla Niej najważniejsze. Zawsze mogłam liczyć na fachową pomoc, cierpliwe wyjaśnienia i ogromne zaangażowanie. Kontakt z Panią Mecenas był doskonały nawet wieczorami czy w weekendy, gdy pojawiały się pilne kwestie, nigdy nie zostałam bez wsparcia.

Obsługa kancelarii również zasługuje na najwyższą ocenę. Przez cały czas czułam się zaopiekowana i wiedziałam, że moja sprawa jest w dobrych rękach.

Po kilku latach walki sprawa zakończyła się wygraną. Jestem ogromnie wdzięczna za profesjonalizm, wsparcie, dodawanie otuchy i wiarę w pozytywne zakończenie, nawet wtedy, gdy sama miałam chwile zwątpienia.

Jeszcze raz bardzo dziękuję i z pełnym przekonaniem polecam Panią Mecenas Magdalenę Frieske-Pszczółkowską każdemu, kto szuka skutecznego adwokata z ogromną wiedzą, doświadczeniem i sercem do swojej pracy.