Widok

Karma wraca! GD 540KG!

Motoryzacja Chełm Temat dostępny też na forum:
"Kierowco" w samochodzie o nr rejestracyjnym GD 540KG mam nadzieję, że do ciebie wróci jak najszybciej. :)

Mama z wózkiem, której omal nie potrąciłeś dzisiaj ok. 17.20 na ulicy Szpora, na Chełmie.

PS. Ja to ja, ale oby za dziecko wróciło do Ciebie ze zdwojoną siłą ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 24
Właściciel tego srebrnego Peugeota mieszka w tej okolicy.
Musisz uważać, bo możesz się na niego częściej natykać ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co ty swieta krowa jestes?

To ty musisz uwazac podwojnie i za siebie i za dziecko...
Jesli nie daj Boze stracilabys w wypadku dziecko.. to tylko i wylacznie ty musialabys z tym zyc do konca swoich dni.. cokolwiek bys nie zrobila kierowcy to i tak na nic... moglabys go powiesic 100 razy za ''wenrza'' ale i tak na nic by to bylo... niewazne jaki sad by go sadzil, to ty i tak bylabys sama.... Wiec wezwij karme na siebie, bo to tak naprawde twoja wina.. bo tylko ty bylas na 100% pewna ze chcesz przejsc przez pasy... on nie byl!!! oczywiscie, ze bylby ukarany, bo sie zakapil albo wymusil... jasne, ze odpowiadalby za skutki wypadku, ale to tak jak pisalem wczesniej i tak tobie nic by nie zmienilo...
szczescie, ze sie nic nie stalo:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 15
Z tym, że byłam już w połowie pasów, gdy on wyjechał z miejsca parkingowego prawie wprost na nas. Więc wątpię, że on nie miał pewności czy wejdę na pasy. Ale masz rację, to ja sama bym z tym żyła. ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
o widzę, że znalazł się kierowca
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wróci... Zawsze wraca ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
gdyby tak bylo jak straszysz, to napewno wygralabys 6-ke w totku w ostatnia sobote...
I nie straszylabys juz wiecej dzieci na forum, tylko poszlabys na sowite zakupy do biedronki..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Karma to wraca gdy się pies trawy naje. Ale co to ma wspólnego z nieuważnym kierowcą, to nie wiem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Na drogach Trójmiasta

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

Wypożyczalnia samochodów (11 odpowiedzi)

Witam, gdzie jest najlepiej wypożyczyć samochód na dłuższy okres czasu? Najlepiej tak żeby od...

Skąd wziąć dobre auto używane? (12 odpowiedzi)

Jak w temacie. Szukam kilkuletniego auta w dobrym stanie. Takiego, którym będę mógł pojeździć...

do góry