Widok
Karolina - ocena
Wreszcie pojawiło się w okolicy miejsce, którego naprawdę brakowało! Knija Czarodzieja to absolutny strzał w dziesiątkę restauracja z duszą, klimatem i przede wszystkim fantastycznym jedzeniem. Wśród pizzerii i kebabów wreszcie mamy lokal, do którego można zaprosić rodzinę na niedzielny obiad albo spędzić spokojny wieczór z kimś bliskim przy naprawdę smacznym i starannie przygotowanym posiłku.
Wszystko, co zamówiliśmy, było świeże, aromatyczne i podane z dbałością o każdy detal. Widać, że właściciele i kucharze wkładają w to miejsce serce nie tylko w kuchni, ale i w atmosferę. Czułam się tam po prostu dobrze, a jedzenie przeszło moje oczekiwania.
Jestem absolutnie zachwycona i będę wracać regularnie. Takie restauracje to prawdziwa perełka!
Wszystko, co zamówiliśmy, było świeże, aromatyczne i podane z dbałością o każdy detal. Widać, że właściciele i kucharze wkładają w to miejsce serce nie tylko w kuchni, ale i w atmosferę. Czułam się tam po prostu dobrze, a jedzenie przeszło moje oczekiwania.
Jestem absolutnie zachwycona i będę wracać regularnie. Takie restauracje to prawdziwa perełka!