Z całego serca chciałabym polecić szkołę OSK Herkules, moje wcześniejsze jazdy miałam w innej szkole jazdy, nie umiałam jeździć w ogóle moje szanse na zdanie prawka były coś więcej niż słabe, po pierwszym nie zdanym egzaminie praktycznym zdecydowałam zapisać się do OSK Herkules i była to moja najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Właśnie w tej szkółce dowiedziałam się czym tak naprawdę jest jazda samochodem i na co powinnam zwracać tak naprawdę uwagę. Instruktorzy są niesamowici i podchodzą do nauki kursantów z cierpliwością i żetelnoscią, starają się abyś nie tylko zdał egzamin ale również był dobrym kierowcą. Miałam okazję jechać z Panem Łukaszem oraz Panią Pauliną oboje nauczyli mnie bardzo dużo pomimo wykupienia małej ilości godzin, byłam pod ogromnym wrażeniem ile człowiek może się nauczyć w tak kródkim czasie, tak naprawde wtedy zaczełam wkońcu umieć jezdzić a wcześniej nie umiałam nic, byłam coś więcej niż kiebskim kierowcą, nie czyłam się pewnie za kierownicą, myślałam że zdam egzamin za x razem, dopiero kiedy dołączyłam do OSK Herkules wszystko się zmieniło. Pani Paulina jest niesamowitą osobą gdyby nie ona, nie wiem jak bym sobie poradziła, jestem osobą do której trzeba m