Widok
Kasia W. - opinia
Kupiłam karnet poprzez Groupona ( płacąc 35 zł, miałam do wykorzystania 100 zł). Po pierwszej mojej wizycie byłam w szoku jak zostałam potraktowana przez kobietę ( podejrzewam, że właścicielka ). Bardzo nie miła, opryskliwa, BEZ KULTURY. Skorzystałam drugi raz, obsługiwała mnie już inna Kobieta-miła (pewnie pracownica). Gdy odwiedziłam solarium kolejny raz było już zamknięte i tak jest do tej pory. Czuję się oszukana przez Właścicieli. Zero profesjonalizmu.
solarium
Ja tez kupiłam karnet na solarium, Pierwsza wizyta koszmar !! brudne lozko, pijana kobieta,. która nie potrafiła napisac nawet mojego nazwiska na kartce ! tocząc sie do szklanej witryny nie potrafiła sciągnąc kremu do opalania. Oczywiscie nie zrozumiała na jakie łózko chce isc wiec dała mi "słabe" , druga wizyta - zupełnie inna , pracownik podejrzewam, miłe podejscie i fajny klimat, trzeciego razu juz nie było,... zamkniete , wiec co dzwonie bo akurat na szybie był jeszcze telefon, Odebrała jak sie domyslam włascicielka ( z pierwszej wizyty). wiec sie pytam dlaczego jest zamkniete na co mi powiedziała " bo sie źle czuje i musze sobie polezec" no ręce mi opadły... Pytam kiedy bedzie otwarte odpowiedz " jak odpoczne po weekendzie" .. zal.pl normlanie. PO weeknedzie juz kartki nie było z numerem. Jeździłam tak kilka razy zobaczyc czy moze otwarte jest, ale niestety zamkniete, Najlepiej zwinąc interes i w nogi . Oczywiscie ze czuje sie oszukana napisałam reklamacje do grupona i czekam,,,