Jestem stałą klientką Apacji od kiedy pracuje tam pani Ania. Wcześniej fryzjerki były różne, ale od nastania Ani wiem, że wyjdę z salonu w pełni szczęścia. Lubię często zmieniać kolor i fryzurę, a ona zawsze potrafi doradzić coś, co do mnie pasuje i w czym czuję się dobrze. Wychodzę zawsze w innym kolorze, a każdy fajny:) Mam dwie lewe ręce, jeśli chodzi o układanie włosów, ale p.Ania zawsze tak strzyże, że potem fryzura wygląda świetnie, bez żadnej stylizacji. Przekonałam się też, że farby w salonie są dobrej jakości-włosy mam zdrowe jak nigdy. Tu muszę znowu podziękować fryzjerce, która stanowczo jak nikt zabraniała zapuszczania, kiedy były za słabe i poleciła, jak je wzmocnić. Posłuchałam, z oporem, ale efekty widać! I jeszcze szczegół, choć dla mnie istotny- pani Ania rewelacyjnie reguluje brwi. Robi to w "międzyczasie", szybko, profesjonalnie i ...całkowicie bezboleśnie. Sam zakład jest malutki, ale niczego mu nie brakuje poza... kosmetyczką. Chciało by się kompleksowo zrobić też paznokcie. Panie mówią, że to przez zbyt małe zainteresowanie. Warto je zwiększyć, więc polecam Apację, z ogromnym naciskiem na zdolną i sympatyczną panią Anię!