Widok

Kasztanowe Wzgórza

Kasztanowe Wzgórza Temat dostępny też na forum:
Kasztanowe Wzgórza to osiedle, które etapami powstaje na granicy Gdańska i Borkowa. Niedaleko ulicy Wiosennej znajduje się duże osiedle z pełnym zapleczem handlowo-usługowym i rekreacyjnym. Domy powstają w zacisznej okolicy, a jednocześnie blisko Gdańska. Szybko można stąd także wyjechać na obwodnicę Trójmiasta, dzięki czemu ułatwiony jest dojazd do Gdyni, Sopotu oraz wjazd na autostradę.

W ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z Panem, niektórzy bardzo się interesują cudzym zyciem, tym gdzie mieszka i dlaczego tu a nie tam..

... czemu jeździ autem produkcji rumuńskiej a nie koreańskiej. Przepraszam bardzo, ale co niektórych w/w Państwa obchodzi gdzie mieszkam , ile mi zajmuje dojazd do pracy ile idę do sklepu, interesują się Państwo tym jak ktoś pisze sprayem w autobusie albo kopie w śmietnik czy odwracają głowę. Mieszkam na Morenie i proszę mi wierzyć tam też są korki i sąsiad sąsiadowi patrzy w okno i zaczyna się robić kołchoz. Jak ktoś chce mieć wszędzie blisko to proponuje okolice Wałów Jagiellońskich w Gdańsku albo Długą szczególnie w lecie, a jak dziecko pójdzie na studia to koniecznie się przeprowadźcie na ul. Do Studzienki koło PG i niech nie zmieni zainteresowań i nie przeniesie się na UG bo wtedy będzie tragedia , a radzić proponuje swojej rodzinie Wujki Dobre Rady
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Post przez dewelopera.

To nieprawda. Kupiłem dom od tego deweloepra i jestem załamany. Usterek pełno, z czego mogą się wymiksują. Większość sąsiadów ma te same problemy i słyszymy odpowiedzi "tylko Państwu nie pasuje"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry