Widok

Kat.A+B zdana śpiewjąco

Dzieńdobry...przepraszam za spóżnienie :p egzaminy na A+B zdalem juz w wakacje i jakoś zapomniałem o opinii... no ale cóż lepiej późno niż wcale. Bardzo polecam szkolenie w tym ośrodku na kat.B jeżęli zależy Ci na interesującym kursie teoretycznym na którym przekazanoby ci kompleksową wiedzę dla początkującego kierowcy to polecam kursy na oruni prowadzone przez pana Jacka moze daleko ale naprawde warto!!! Część praktyczną odbyłem i tu uwaga z przemilą kobitką czyli panią Alicją.. taak wiem co myslicie "kobieta" ma mnie uczyc jezdzic?? tez tak sadzilem i bylem w wielkim bledzie, przygotowała mnie do egzaminu bardzo dobrze, byla punktualna, troszke z niej gaduła ale i ja lubie sobie pogadać :P i czasem troche krzyczy no ale od czygo jest instruktor :) ogólnie cześć praktyczna z panią alicja oceniam na 6+ i teoretyczną z panem Jackiem na 6, jeżeli chodzi o kat.A to jest ona prowadzona w całości przez pana jacka teoria jak juz pisałem super i praktyka tez bez problemów punktualnie sprawnie i szybko. Podsumowując ośrodek godny polecenia, pozdrawiam cały zespół OSK MIX a kursantym życze szerokich dróg i gumowych słupów i latarni :P
Moja ocena
Mix kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 5

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 5

czas trwania kursu: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu: