Widok
Kat. B zdana za pierwszym razem :)
Instruktorzy są świetni - można ciekawie pogadać, usłyszeć wiele samochodowych rad i rewelacyjnie uczą jeździć! Polecam Pana Andrzeja, który uczył mnie kierować samochodem, i Pana Tomka, z którym obecnie robię kategorię A :)
Efekt: Zdałem za pierwszym razem!
Pan Rafał teorie wykłada tak logicznie i przystępnie, że nie zrobiłem żadnego błędu na egzaminie teoretycznym. Po prostu widząc pytanie od razu przypomina mi się jego wytłumaczenie :) Nic nie trzeba wkuwać!
Ponadto, jeśli zależy Ci na czasie - egzamin spokojnie można mieć w ciągu 3 miesięcy od rozpoczęcia kursu :). Ja zacząłem niecałe 3 miesiące przed 18 urodzinami, a egzamin zdałem w tym samym tygodniu co mam urodziny!
Jednym słowem:
Gorąco polecam! Zarówno kategorię A i B :)
Szerokiej drogi!
Efekt: Zdałem za pierwszym razem!
Pan Rafał teorie wykłada tak logicznie i przystępnie, że nie zrobiłem żadnego błędu na egzaminie teoretycznym. Po prostu widząc pytanie od razu przypomina mi się jego wytłumaczenie :) Nic nie trzeba wkuwać!
Ponadto, jeśli zależy Ci na czasie - egzamin spokojnie można mieć w ciągu 3 miesięcy od rozpoczęcia kursu :). Ja zacząłem niecałe 3 miesiące przed 18 urodzinami, a egzamin zdałem w tym samym tygodniu co mam urodziny!
Jednym słowem:
Gorąco polecam! Zarówno kategorię A i B :)
Szerokiej drogi!
Moja ocena
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6